A BKV előbb- utóbb, minden járművén bevezeti, az első ajtón való felszállást?
Figyelt kérdés
Ma razzia volt a 130-as buszon.
Bevezették ezt a hülyeséget. A biztonsági szolgálat is zaklatta az utasokat, miközben a busz, majd szétesett, menet közben.
Miért szemétkednek ennyire, és meddig mehetnek még el evvel?
2013. ápr. 27. 14:58
1/4 anonim válasza:
Megoldottam, vettem egy autót. Nem büdös, nem kell rá várni, beülök és megyek. Természetesen veszek majd bérletet, ha 4e lesz a havi, többet szerintem nem ér. 2 megálló ha a sofőrnél váltom a jegyet, 450ft?? Szerintem nevetséges az árképzés. Persze az első ajtós felszállás nem hülyeség, de a sokszor 20-30 perces követési idő /lsd 231 busz/ szánalmas.
2/4 anonim válasza:
Már rég be kellett volna vezetni minden vonalon.
"miközben a busz, majd szétesett
Miért szemétkednek ennyire, és meddig mehetnek még el evvel?"
Tudod, a sok köcsög nem fizet a szolgáltatásért, így nincs is miből új buszt venni ( ezen felül még ott van az a sok csúnya nokiás doboz is ). Meddig szemétkednek? Remélem,amíg az összes bliccelő ez nem takarodik a qva anyjába. :)
Tessék végre megérteni, a BKV nem jótékonysági szervezet, hanem szolgáltató. Péktől sem ingyen kapod a kenyeret, a busz sem ingyen visz...
3/4 anonim válasza:
Nem tervezik minden járaton bevezetni, de a ritkábban közlekedő (= max. közepes forgalmú) járatokon még lehet számítani a rendszer bővítésére. Egyébként ahol bevezették, ott kevesebb lett a szar alak a buszokon és trolikon, jó szűrő, én szeretem. A biztonsági orkok meg 1-2 hét utàn szerencsére eltűnnek.
4/4 anonim válasza:
Persze, a MÁV is bevezeti, mert lassan elfogynak a kalauzok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!