Kis termetű, rendkívül barátságos kutyát lehet szájkosár nélkül vinni vonaton? Megbüntetnének, ha nem lenne rajta? Vonaton mennyi a jegy a kutyának?
Buta vagy.
Először is, nem tudjuk, hogy milyen távon kell a jegy a kutyádnak, másodszor mindenféle kutyára van már szájkosár, harmadszor, a találnék a helyes szó itt. A találnák, az egy harmadik személyű, feltételes módú ige.
És igen, a MÁV-Startos jegyvizsgálók komolyan veszik a munkájukat, ezért számíthatsz büntire, ha nem teszel szájkosarat a kutyulira.
Bocsi, igen, egy-pár részletet kihagytam... Érdtől Budapestig utaznánk.
Szájkosarat majd keresek, *találnánk, ezt akartam írni. Jó vagyok nyelvtanból, csak félregépeltem, na. :)
" másodszor mindenféle kutyára van már szájkosár"
Tévedsz, az enyémre sincsen. Az orvos is gézből csinált neki egy rögtönzött szájfogót, amikor megsérült...
Kisméretű kutyából nem szoktak gondot csinálni, az oltási papír nyakörv, póráz legyen nálad, és a menetjegye.
Egy vasutas.
ilyen kutyám van csak rövidebbek a lábai és a teste sem ennyire hosszú, ezen a képen látszik, hogy milyen rövid az orra (az enyémnek még ennél is kisebb). van ekkora méretben szájkosár? vagy mi mással "köthetném össze" a száját?
Hát, neki már kapnál szerintem, de ne csinálj belőle ügyet... A jegyvizsgáló sem fog.
Nekem shih-tzum van, törpe növésű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!