Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » S. O. S! nagyon fontos és...

S. O. S! nagyon fontos és sürgős! április 20-ra kell?

Figyelt kérdés

írtam levelet még április elején a bkv-nak de azt írták hogy 30 nap a válaszadási idő. nekem viszont akkor csak május elején írnának vissza ami késő mert erre a hétvégére április 20-ra kellene.

milyen típusú jegyet kell venni és mennyibe kerül ha a déliből a nyugatiba szeretnék menni? 3-an mennénk. és úgy tudom a déliben át kell szállni. akkor külön jegy kell? és mivel több mint 3 megálló ez is számít valamit hogy milyen jegyet kell vennem ha jól tudom.

kérlek segítsetek. köszönöm

2013. ápr. 16. 14:14
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
az előbb rosszul írtam! nem a déliben hanem a deák téren kell átszállni
2013. ápr. 16. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezért írtál a BKV-nak? Vicc! A honlapon is megtalálod az infót: a metróban bármelyik metróból át lehet szállni bármelyikre ugyanazzal a jeggyel. A megállók száma érdektelen.
2013. ápr. 16. 14:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! igen ezért írtam a bkv-nak. mert én nem tudom a választ. a honlapon pedig minden van de pontos válasz nincs. én ott nem találtam meg. de ha te tudod akkor miért nem írod meg? te biztosan megtalálod a honlapon hogy milyen típusú jegyet kell venni és mennyibe kerül.
2013. ápr. 16. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

[link] /vonaljegy

2013. ápr. 16. 14:42
 5/12 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak köszönöm. szóval akkor 530 ft-ba kerül egy útra a jegy. legalábbis a honlap alapján úgy látom
2013. ápr. 16. 14:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Honnan veszed az 530 Ft-ot? 350 forint. Elsőben is írtam, hogy csak egy sima vonaljegy kell. Ha egy irányba utazol a metrón egy jegy kell csak, ami 120 percig érvényes. 530 forint az átszállójegy. Az akkor kellene, ha mondjuk elmetrózol a Szél Kálmán térig, s ott átszállsz a 4-es vagy 6-os villamosra.
2013. ápr. 16. 14:53
 7/12 A kérdező kommentje:
de mivel a deák téren átkell szállni akkor nem átszállójegy kell? vagy ahogy írtad az csak akkor kell ha nem metróra szállok át? de a 350 ft-osnál meg az van hogy átszállás nélkül.
2013. ápr. 16. 15:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted?
2013. ápr. 16. 15:31
 9/12 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló! nem vagyok hülye! attól hogy nem tudom. éppen azért kérdezem, mivel vas megyei vagyok és 1 évben ha egyszer utazok metróval.

szóval akkor 350 ft-ba kerül tehát oda vissza 700 és 3 embernek akkor 2100.

amúgy azért kérdeztem meg mert biztos sokan vannak pestiek vagy olyanok akik szinte mindig utaznak metróval és tudnak nekem segíteni. nem véletlenül kérdeztem meg, ha tudtam volna nem kérdezem.

2013. ápr. 16. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy más megyéből vagy, de ilyen hülye nem lehetsz. Az még egy dolog, hogy magadtól nem találtad meg, de mikor elmondják neked már páran, mi a helyzet, talán el kéne fogadni és nem okoskodni.

/Amúgy szabolcsi vagyok és már akkor értettem hogyan működik, mikor először készültem egyedül metrón utazni. Nem kell ehhez pestinek lenni, csak némi szövegértés az egész.

2013. ápr. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!