Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az emberek miért bámulják...

Az emberek miért bámulják egymást reggelente a buszon, metrón stb?

Figyelt kérdés

Ahányszor felszállok reggel a buszra mindenki csak les bele a pofámba. De nem csak engem, akárki száll fel bámulják.

Ezt inkább reggelente tapasztalom. Az emberek ennyire unatkoznak a buszon vagy miért van ez?

2013. ápr. 9. 07:12
1 2
 1/18 anonim válasza:
85%

Biztos szép vagy, és mindenki veled akar megismerkedni :)

Az emberek fókuszpontját lehet irányítani. Pl. Ha a fekete táblán van egy fehér pont, akkor önkéntelenül odafókuszálsz. Ha a fehér falon van egy fekete bogár, egyből odanézel. Ez fokozottan igaz, ha zsibbadt aggyal, félálomban (reggel a metrón) bámulsz a semmibe - a végtelenbe fókuszált tekintett nézel, és hirtelen mozgást észlelsz. Egyből odanézel, ha valaki bejön az ajtón. Próbáld csak ki: indítsd el a Tom & Jerry-t reggel, mikor álmos vagy, és próbálj meg nem a képernyőre nézni, hanem mellé. Baromi nehéz.

2013. ápr. 9. 07:27
 2/18 A kérdező kommentje:
tehát azt akarod mondani, hogy az emberek ösztönösen oda néznek ha valaki felszáll?
2013. ápr. 9. 07:31
 3/18 anonim válasza:
53%

ez nem csak reggeli jelenség :))

azért van szemünk, hogy nézzünk. Én bambulok a buszon, más nézelődik :)))

2013. ápr. 9. 07:53
 4/18 schocko ***** válasza:
53%
Nincs okostelefonuk, hogy azt birizgálják.
2013. ápr. 9. 08:15
 5/18 anonim válasza:
nem lehet mindenki kocka :D
2013. ápr. 9. 08:18
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Én is mindenkit megnézek, aki látok az utcán. Autózás közben is, ha megállok egy autó mellett a pirosnál, átnézek hozzá. Szeretem tudni kik vannak a közelemben, nem megyek csak úgy ész nélkül sehova. Szerencsére nem Brooklyn-ban vagyunk, ahol egy szemkontaktusért már agyonlőnek a nyílt utcán, vagy a metrón!
2013. ápr. 9. 09:20
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Miért az jobb lenne ha mindenki a busz aljára bámulna lehajtott fejjel? Vagy fel a plafonra? Mindenhol áll valaki, tök mind1 merre fordítod a fejed.
2013. ápr. 9. 09:45
 8/18 A kérdező kommentje:
jó de annyira idegesít
2013. ápr. 9. 09:54
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem szoktam metrózni, de én reggel nem bámulok, hanem bambulok. (reggel nem látok el 2 centire☺)
2013. ápr. 9. 09:58
 10/18 A kérdező kommentje:
az kemény...
2013. ápr. 9. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!