Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKV HAJÓJÁRA mennyibe kerül...

A BKV HAJÓJÁRA mennyibe kerül -havi bérlettel- áprilistól, hétvégén a jegy?

Figyelt kérdés
Nem láttam a hajókra vonatkozó jegyárakat, de úgy hallottam, hogy (2013-ban) emelkedtek a díjak. Tudnátok segíteni, hogy most mennyi?
2013. ápr. 5. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Áprilisban még szerintem csak 450 Ft, májustól emelkedik kb. 800 Ft-ra a tarifa. A munkanapi bérletelfogadás marad.
2013. ápr. 5. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
800-ra?? ezek sem normálisak... persze, hivatásforgalmi hajó...
2013. ápr. 7. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Hétvégén lesz annyi az ára! Egyébként 750 Ft lesz.

Az áremelés azért szükséges, mert a közösségi közlekedésnek nem része a turisták (akár belföldiek) körbevezetése Budapesten.

2013. ápr. 7. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Most hétvégén még 450 ft volt. Egyébként hétköznap bérlettel ingyenes lesz?
2013. ápr. 8. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
értem én, hogy a turistákat akarják lehúzni ezzel, de így pont semmi értelme nincs a hajónak... Úgy hirdették, hogy a hivatásforgalom miatt indult. Így a bérletes utazási lehetőség miatt a viszonylag hosszú menetidő ellenére is van létjogosultsága, mert van ahova tényleg kényelmesebben el lehet jutni hajóval, mint más járművekkel többször átszállva. Az embereknek viszont nem csak hétköznap kell utazni.. Van aki hétvégén is dolgozik, vagy csak pont arra kell menni, amerre a hajó megy. Ilyenkor fájna nekik elfogadni a bérletet? A turistáknak adhatnak felőlem drága vonaljegyet, de aki bérlettel jár, annak igazán mehetne "ingyen" (azaz a 10 000 Forintos havibérlet részeként) a hajó
2013. ápr. 8. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!