Lehetséges lenne a 28-as villamos meghosszabbítása ilyen módon?
Az Új köztemető végállomásról lenne szó. A villamos továbbmehetne a Fűz utcáig (az Új köztemető és az Izraelita temető közötti kihasználatlan földút). Rátérne erre az útra, s így jutna el egészen a XVII. kerületig. Érintené a Helikopter lakóparkot, Rákoshegyet, s ott térne rá a Melczer utcáról a Ferihegyi útra, s bemenne egészen Rákoskeresztúr, városközpontig.
Mivel az Új köztemető és az Izraelita temető közötti rész lakatlan, így azon a területen nem lennének megállók, ott a villamos akár 50-60 km/h-s sebességre is felgyorsulhatna, s lerövidítené a XVII. kerületi lakosok bejutását a belsőbb városrészek felé.
Valami ilyesmire gondoltam:
Nemtom, hogy mennyire megvalósítható én is sokszor látom a 202E-ről, hogy a használatlan sínek fordulnak be jobbra a dzsindzsásba...akk belegondolok h lehet h jó lenne ide a 17-be kihozni..csak nem tudom miképp..
Az viszont tuti h jó lennen egy gyors kötöttpályás akármi a mávon kívül...
Elv vmikor csinálnak erre egy HÉV szárnyvonalat ami az örsre visz majd be...de ez hol van még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!