Ma BKV csuklós Volvo-val utaztam. A műszerfalon gyakran kigyulladt egy piros háromszög, benne felkiáltójel. Ezt a jobb bajuszkapcsolón nyugtázgatta a sofőr. Mi lehetett ez?
Szia!
Valamilyen hibát jelez az a háromszög. /pl. akkor szokott ilyet, ha elengedte a járgány a levegőt./ de ha érdekel a dolog (és nem felejtem el) este megkérdem a férjem, mikor is szokott ez a kis 3szög kigyulladni. A jobb oldali bajusz kapcsolón, pedig van egy olyan gomb, hogy "ESC". ezt nyomta meg a söför, hogy a kis háromszög ne villogjon(és ha nyivákolt is hozzá akkor hallgason el. a Volános Volvokba iszonyat idegesítő hangot is adhozzá.)
ok, akkor megkérdem este tőle.
kb 20után tudok válaszolni rá. ok?
szia
Szia!
Megkérdeztem a férjemet. Röviden:
Váltás előtt nincs benyomva a (fék)pedál, ajtóval vmi gond van, vagy ha bármi kevés, (levegő, olaj) ill. a motorral lehet vmi gond.
De hivatalos nevén "központi vészjelző lámpa".
Ikarusokba van/volt, abba STOP tábla alakja van.
üdv
Köszönöm. Igen, valóban emlékszem az Ikarusban arra a nagy STOP táblára a műszer közepén.
Köszi mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!