Hogyan jutok el föld felett a Népligetből az Astoriára, vagy Blaha Lujza térre?
Lajosmizsén lakom, diák vagyok Bp.-en, és pont március 25-én fog a BKV bérletem lejárni, pedig még ebben a hónapban egy napot kell mennem suliba, 26-án. Ezért megpróbálok föld felett eljutni a suliba, hogy...
A helyközi járatról már hamarabb is le tudok szállni, pl. Kőbánya-Kispesten, vagy a Határ útnál. Sajnos az Ecseri útnál nincs megállója.
Népligetnél már rég nincs troli, de amikor volt, akkor is 75-ös volt, nem 80-as.
A vonatról Zuglóban szàllj le, onnan a Pasarét/Albertfalva/Bornemissza tér/Kelenföld felé közlekedő 5, 7, 7E, 173, 173E buszok visznek el a Blahára. Az alapjáratokkal az Astoriára is eljuthatsz.
Szerintem amúgy 2x350 Ft egyszeri kiadás nem olyan húsbavágó, hogy 16000 forintos büntetést kockáztasson az ember - meg hát a becsület, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!