Busz- és vonatfotósok! Titeket ért már valamiféle sérelem, kerültetek már kellemetlen helyzetbe?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 21:40
1/6 anonim válasza:
Hú, remélem nem az vagy akire gondolok!
2/6 A kérdező kommentje:
Mert kire gondolsz? Én még csak vonatot fényképeztem, azt se sokszor és nem sokat, és problémám sem adódott belőle. Csak kérdezem, hogy van-e olyan, akivel viszont már megesett egy-két csúnyább eset (rendőr vagy biztonságiak riasztása, kiabálás, dudálás, egyebek).
2013. márc. 22. 12:59
3/6 anonim válasza:
Én az USA-ban élek, a nagy amerikai Big Bud traktorról, magasabb a fülkéje mint egy normál ház, szoktam róla fényképezni nagyokat kürtölnek, van ,hogy olyanokat, hogy az ember megszédül.
Üdv: Egy farmer
4/6 Zorall1 válasza:
Sziasztok! 2003 augusztusában történt az alábbi jelentéktelen eset, amikor Balatonfenyves alsó vasútállomáson a kisvasút tehervagonjai fotózása után elmentünk kávézni az indóházba, majd kedvünk szottyant még egy félreállt Gigant fotózására. Ekkor egy ambíciózus fiatal mozdonyvezető odasietett, hogy megmondja: meg akarunk halni az áramütéstől? :-) Igaz majdnem, hogy hozzáértem egy légtartályhoz, persze mellette ott volt egy kondenzátor, nem-e attól féltett minket. Tudtommal leállított motornál a vontatómotorok sincsenek áram alatt, hiszen az egyfázisú motor termel nekik áramot. Töltés alatt nem tudom mi maradhat ott...
5/6 Zorall1 válasza:
Eszembe jutott még az is, amikor pár éve elsétáltam Ferencváros állomás peronjától egy rakodórámpa mellett a kijárati jelzők felé. Ekkor az állomás felől elkezdett utánam sietni egy biztonsági és 50 méterről kiáltozta, hogy legyek szíves megfordulni, mert az vasútüzemi terület. Mérgesen, de megfordultam, ekkor azonban megvárta míg mell érek és mögöttem követett vissza a peronhoz. Gondolom volt egy állásféltés benne. Különösebb akkor nem történt.
6/6 anonim válasza:
Hát nekem egy csomó pontnál folyamatosan szólnak, ne fényképezzél, azt eltenni. Mi baj van, hogy ha valaki vonatot fényképez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!