Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti reggel busszal mentek suliba?

Ti reggel busszal mentek suliba?

Figyelt kérdés
Írjatok nemet, kort és osztályt pls:)

2013. márc. 12. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Taxival járok iskolába. Van egy pár csóró, irigy társam, akik emiatt leszólnak, de nem foglalkozom velük. Mindig jó érzéssel tölt el, amikor arra gondolok, hogy ők a buszmegállóban áznak, fáznak, nekem pedig nem kell. 20F
2014. máj. 17. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:
helyközi busz 15F 9. osztály :)
2014. máj. 17. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Busszal és hévvel, de apa néha elvisz egy darabig :)

15/L 9. osztály

2014. máj. 17. 17:35
 14/15 Zsebvirág ***** válasza:

Nekem sajnos összesen csak 3x megy busz 1 nap, órarendem meg nem idomítható ehhez meg ráadásul ahhoz, hogy eljussak a sulimig át is kellene szállnom és reggel be se érnék időben így az ki van zárva. Autóval elmegyek a város széléig és onnan villamossal szoktam tovább menni. Az 10 percenként megy.

Ha rossz az autóm, a szerelés időtartamában biciklivel eltekerek a legközelebbi falumig és onnan távolsági busz. Egy fajta kihívást jelent így útvonal igazolást szerezni bérlethez, de szerencse sikerült megoldani.

2014. máj. 17. 23:59
 15/15 Zsebvirág ***** válasza:

*faluig

19/F

1. éves OKJ szakképzésen.

2014. máj. 18. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!