Budapest Nyugatitól mivel jutok el a legolcsóbban a Déli pu. Ig?
" És talán még a négyeshatos is, de ebben nem vagyok biztos."
Az nem.
8/8
Mitől lenne olcsóbb amit írtál a 7/8 ajánlatnál? Mindegyik 1 db jegy. Gyorsaságról nem is beszélve,
metróval háztól házig megy! Villamossal meg gyalogolnia kell, sztem azt sem tudja, hogy merre induljon.
Olcsóbbnak tényleg nem olcsóbb, de szerintem gyorsabb.
Egy csomó idő, mire leért a mozgólépcsőn, majd átszáll, ott is mozgólépcsőzi, majd megint.
A 4-6-os ráadásul kb. ugyanolyan sűrűn jár, mint a metró.
A menetidő is kb. ugyanannyi, és nem kell kétszer várakozni, csak egyszer.
Főleg, ha nehéz csomagja van, menjen inkább csak a felszínen, pláne gurulós bőrönddel lecipelni a Nyugatinál a cuccot az aluljáróba a mozgólépcsőig, nem egy élmény.
Jó, tudom, hogy mehet körbe is, a Váci út-Körút sarkán van átellenben olyan rész, ahol húzhatja maga után, de még oda átér, zebra is odébb van. Meg kérdés megtalálja-e elsőre, ha nem is ismerős arra. Tudom, hogy eleve a Nyugatiból is le lehet menni mozgólépcsővel az aluljáróba, de azt sem biztos, hogy rögtön megtalálja.
A villamos ráadásul tágasabb, több helyet talál csomaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!