Mit gondoltok egy új kőbányai villamosvonal létesítéséről?
Figyelt kérdés
Láttam már olyan terveket, miszerint a 85-ös buszt részben kiváltanák villamossal Kőbányán.
A tervek szerint valahonnan a kispesti Kossuth tértől indulhatna, így érintené Kőbánya-Kispestet, s a Sibrik Miklós úton haladva érné el az Újhegyi lakótelepet, majd a Harmat és a Mádi utcán elkanyarodna (ugyanúgy, ahogy a 85-ös). Aztán a Gitár utcára térne és a 28-as villamoshoz csatlakozna az Élessarokig, ahol pedig a Fehér úton haladva érné el az Örs vezér terét.
2013. márc. 2. 17:25
1/3 anonim válasza:
Kőbánya munkásnegyede Pestnek. Ez fontos. Azért fontos, mert ez befolyásolja a véleményem. A melós, ne villamosozgasson itt, kérem! Menjenek gyalog vagy biciklin. Behúzott nyakkal, mereven az aszfaltot bámulva. Hová jutna a világ, ha mindenki a ki prosztó, itt elkezdene urizálni, meg villamoson járni, mert a lába már nem is elég, mi! Ma egy villamos, holnap a világ! Egyszóval, mélyen ellenzem az új kőbányai villamosvonal létesítését. Talán Újpesten lehetne. Igaz az is melós negyed, de legalább van futball kultúrája. Szóval Kőbányán semmiképpen se. Szerintem ez nem is vita tárgya.
2/3 anonim válasza:
Első, te ezt komolyan gondolod, amit leírtál?
3/3 anonim válasza:
Természetesen. Jól körüljártam a témát, véleményem ennek megfelelően komoly, megalapozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!