Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor állnak be menetrendszerű...

Mikor állnak be menetrendszerűen az új metrókocsik a 2-es vonalon?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az új metrók érkezgetnek, de egyelőre csak tárolják őket. A legutóbbi információk szerint a 3-as és a 2-es metróon fognak próbázni, bár vannak komoly aggályok velük.

Ha a terv szerint alakulnak a dolgok, akkor reálisan 1-2 év múlva várható, hogy beállnak a menetrendszerinti forgalomba. Rosszabb esetben 2 év, de bízom benne, hogy hamarabb, ha már ennyi pénz benne áll.

2009. szept. 11. 01:03
 2/8 anonim ***** válasza:
ez egy újabb rémtörténet mint anno a hannoveri villamosok kb, de majd csak lesz valami ....
2009. szept. 11. 06:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első hülyeség az 1-2 év. Legrosszabb esetben is tavasszal mehet le forgalomba az első. Amúgy Novemberről volt szó de hát tudjuk a BKVnál csak az ab iztos ami 3 napja megtörtént.
2009. szept. 11. 20:02
 4/8 Asmodeus ***** válasza:
100%

Nem kell mindenért a BKV-t szídni... nem csak az ő hibájuk a késés, sőt..... az új metróval sok gond van, ami a gyártó hibája és nem a BKV hibája...

Az első szerelvény talán tavasszal visz majd utasokat, bár kérdés mennyi ideig. Szerintem max 1 kört fog tudni menni utasokkal, mire jelentkezik majd valami olyan hiba, amiért ki is kell állítani a forgalomból :D

2009. szept. 13. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A hibák feltárása, a nem "utasokkal terhelt próbaüzem", hanem a rendes üzembeállás, a gyártóval való "kiisvoltahibás" perek és a hibajavítások miatt tudok én ilyen távlatokról, de drukkolok, hogy hamarabb legyenek kinn a vonalakon.

Nem rémtörténet, elég csúnya hibák vannak a metrókkal, de majd megcsinálják azt is előbb vagy utóbb. Legrosszabb eset, de az tényleg minden sátáni esemény bekövetkezése esetén max. 2 év, legjobb esetben a fentiek által írt terv szerint alakulnak a dolgok. Nehéz megbecsülni.

2009. szept. 14. 01:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Vettünk volna inkább Siemens cuccot. Mondjuk olyat mint a bécsi V metró. Jah hogy nincs elöl ajtó :S

3. voltam.

2009. szept. 14. 11:30
 7/8 anonim válasza:

Én tegnap az Örsnél láttam, hogy tesztelték az egyik új szerelvényt:) Szerintem nagyon szép, de úgy vettem észre, hogy rövidebb mint ezek a régi orosz metrók, de lehet hogy tévedek.

Kérdésre válaszolva, remélem nagyon,hogy minél hamarabb forgalomba állnak, mert rettentően kíváncsi vagyok rájuk. Rögtön megyek majd én is tesztelni :P

2009. szept. 26. 12:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első hülyeség. A 3-as vonalon nem fognak járni új kocsik, mert ott már telepítve van az AVR szőnyeg, és az új kocsik messze nem tudják ezt a technikát, mert már régi. A 2-esről átmennek a 3-asra a 81-717(-714)ek +a vizipókok, meg talán 1-2 Ev3 is (200-asok). Az új kocsik meg gondolom evidens, hogy nem egyik pillanatról a másikra fognak forgalomba állni. Először 1, aztán 2, majd azon vesszük észre magunkat, hogy nem látjuk az orosz vasakat :))

A kérdésre: már tényleg nem hiszem hogy sok idő, a biztosító berendezés már telepítve van, már csak fel kell éleszteni, és akkor semmi akadálya az új kocsiknak. Jövő év elejére tippelek.

2009. okt. 10. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!