Ma vettem 30 napos volán bérletet. Február 22-től kértem, viszont most vettem észre, hogy március 21-ig érvényes a pecsét szerint. Reklamálhatok, ha ez kevesebb, mint 30 nap?
A helyedben nem fáradnék, mert a 30 napos bérlet nem 30 napos. Hanem mindig válás napját követő hónap -1 nap.
Azaz február 22-március 21. Ez 28 nap.
De pl. a márciusban váltott bérlet 31 napos lesz 30 helyett. Tehát a "30 napos" bérlet vagy 28 vagy 29 vagy 30 vagy 31 napos.
"Kötelezettséged csak neked van a BKK értelmezése szerint , és mint azt számtalan példa mutatja , nekik nincs ! )"
A rendszeres bérletváltók egy évben +5 napot kapnak így. Ha úgy gondolod, hogy a BKK sért téged, a +5 nap díját befizetheted.
VOLÁN, nem BKK bérletről írt a kérdező.
Reklamálni nincs oka, úgy van, ahogy a 3-as válaszíró írta.
A VOLÁN díjszabási tájékoztatójának hivatalos megfogalmazása szerint "...a 30 napos bérlet pedig az utas által kívánt és a bérleten feltüntetett naptári nap (az érvényesség első napja) 0.00 órától a következő hónap ugyanazon naptári napját megelőző nap 24.00 óráig érvényes."
"Az üzenet küldője: Imre.Tóth
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 15:26
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ma vettem 30 napos volán bérletet. Február 22-től kértem, viszont most vettem észre, hogy március 21-ig érvényes a pecsét szerint. Reklamálhatok, ha ez kevesebb, mint 30 nap?
""Kötelezettséged csak neked van a BKK értelmezése szerint , és mint azt számtalan példa mutatja , nekik nincs ! )" A rendszeres bérletváltók egy.."
Az üzenet témája: BKK
Az üzenet szövege: A BKK és a köztem létrejött szerződés szerint ( ez a jegyvásárlás , ami szerződéskötést jelent ) a BKK köteles az utazásaimhoz tiszta , üzembiztos , pontos , menetrend szerint közlekedő eszközöket biztosítani . Szerinted ez így van ? Ha igen , akkor tényleg nincs miről beszélnünk ."
Ha lennél olyan kedves megmutatni hogy HOL van ez a szerződés, és MIT tartalmaz, megköszönném.
Mert amíg nem mutatod fel, addig csak üres szavak :)
A BKK azt vállalja, hogy elvisz A-ból B-be, és kész...
És ha lehet ne privátban, hanem itt. privátot nem kapom meg többé tőled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!