Ti is így érzitek magatokat a Volán és a BKV buszokon?
Én a BKV-n le se merek ülni és nem merek semmihez sem szabad kézzel hozzányúlni, nehogy elkapjak valami fertőzést és nem akarok koszt összeszedni!
Leülni sem merek azokra a mocskos ülésekre, mert azt érzem, hogy koszosabb a ruhám, mintha 1 hete hordtam volna!
Elképesztő, hogy a BKV ennyire mocskos és igénytelen, és ezek mellett még drága is!
Az ablakokon nem lehet kilátni a kosztól, a föld csupa mocsok, az ülések is, büdös van és undorító a tömegnyomor!
A VOLÁNNÁL sem nyúlok semmihez, de ha egy normális hosszú, csuklós , tiszta busz jön aminek látom h. az ülései is tiszták, bátran leülök.
Ti hogy vagytok vele?
Az lehet!
Én Budapestről beszéltem egyébként :-)
Ez még semmi. Hidd el, mint én pesti tudom!
az ablakon nem látok ki h. hol vagyok, olyan kosz van, és nem mindig van "hangosbemondó" és nem mindig működik jól vagy nem működik a kijelző sem + az ajtót nyomjuk, annyian vagyunk a buszon!
Nézd meg a képeket!
Szerinted az én félelmemmel van a baj? :-S
Kedves kérdező!
Kötelező neked BKV-val vagy Volánnal utazni?Szerintem mindkét cég meglesz nélküled.
Vegyél saját autót,valamint Cloroxot,Domestost,Cilliet,Flóraszeptet,kézfertőtlenítőt,és takaríts orrvérzésig,aztán járj azzal.De vigyázz,hogy az abroncsok futófelülete is patyolattiszta,baktériummentes legyen...
Azt hiszed,hogy azt a kenyeret senki sem fogta meg,amit megveszel?A vénasszonyok mindent megfogdosnak,utána te megveszed,és megeszed.Az jobb???
A volán buszok tiszták.
A régiek igaz h össze vannak firkálva meg kiszakadt az ülés de az újaknak semmi bajuk.
Szerintem igazad van! kedves Kérdező!
Én is úgy vagyok vele, hogy a BKV járatait eléggé mocskosnak találom. A metrón eszem ágában sincsen leülni, még akkor sem ha végállomástól végállomásig megyek, és a fogantyúkat sem fogom meg. Inkább odatámaszkodom az ajtó mellé, ahol még nem zavar senkit, hogy ott vagyok, és csak a kabátom ér hozzá mindenhez, azt pedig otthon külön fogasra teszem (és gyakrabban is mosom).
A buszok is piszkosak, de ott muszáj megfognom a kapaszkodókat - de csak azokat, így csak a kezemet kell megmosnom később, de pl. télen mindent kesztyűben fogok meg - és persze minden napra van egy kesztyűm:)
Bár én mostanában új volánjáratokkal találkozom, azokon utazom - igaz csak ritkán, de ott leülök, mert azok nem koszosak - még:)
Szóval szerintem teljesen igazad van, tényleg piszkosak a tömegközlekedési eszközök, de ez azért is van, mert régiek, és az 50-60 éves kosz van rajtuk.
Szerintem, aki nem gondolja azt, hogy piszkosak a járatok, azok egy kicsit igénytelenek vagy még nem gondoltak ebbe bele. Talán nem is mosnak kezet, miután hazamennek, de lehet, hogy még WC használat után sem. Pedig hányan fogdossák össze a kilincseket, kapaszkodókat: bőrbetegek, hajléktalanok, kutyát simogatott emberek, vagy azok, akik lehet, hogy a kezüket hugyozták le nem rég egy WC-ben. Hányan tették már fel az ülésekre a a lábukat, amivel lehet, hogy kutyapiszokba/húgyba léptek, vagy kitudja hová...vagy lehet, hogy egy hajléktalan is odavizelt, amikor a buszon, metrón utazott, stb.
Szóval tényleg lehetnének tisztábbak a tömegközlekedési eszközök! ezen a téren rengeteg javítanivaló lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!