Ökölvívó kérdése:
A VOLÁN, vagy a MÁV miért nem indít olyan járatot, hogy halasról Kiskőrösre este is el lehessen jutni?
Figyelt kérdés
Néztem a menetrendet, és vonat jön utoljára. azis 19:25 kor indul. Valami megoldás kéne,hogy később is vissza tudjak utazni, nincs semmi lehetőség?2013. jan. 30. 11:52
1/7 anonim válasza:
Szerinted, hány menetrend-készítő olvassa a Gyk-t?!
Tessék a fent említett cégeknél reklamálni, mert innen nem fog neked senki vonatot/buszt indítani.
2/7 anonim válasza:
így van, jelezni kell több emberrel, hogy lenne rá igény, és a következő változtatáskor legkésőbb beiktatnak, ha tudnak.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. de hogyan kovácsolnék össze embereket? Abba biztos vagyok,hogy ez nem csak nekem kellemetlen.
2013. jan. 30. 15:38
4/7 anonim válasza:
A hetek első tanítási napját megelőző munkaszüneti napokon (tehát alapvetően vasárnap) van 21:20 órakor közvetlen busz. Sajnos én sem találtam mást, vasút+busz kombinációval sem.
Igaz, cserébe van 3:00 órakor éjszakai vonat, sok más vonalon a seggüket verdesnék a földhöz a fiatalok és messzire ingázól örömükben, ha volna ilyen feléjük.
5/7 anonim válasza:
igen, ilyesminek tényleg örülnék, ha legalább éjszakai vonatközlekedés is lenne sok helyen. hát valahogy muszáj, vagy valami aláírásgyűjtést szervezni, egyedül odamész, annyit mondanak, hogy nem indokolt 1 ember számára új járatot beállítani. alá kell támasztani.
6/7 anonim válasza:
Tapasztalatból írom, hogy mindkét cégnek az utas az utolsó. Sem a Máv, sem a Volán nem foglalkozik az utas igényeivel.
7/7 A kérdező kommentje:
elég szomorú. legalább 21-kor indítanának valami járatot.
2013. febr. 1. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!