Van itt MÁV jegyvizsgáló? Kérdés folytatása lent.
Az elmúlt három évben összesen 36 db. utasleadási lapot állított ki az utazásaim során a jegyvizsgáló. Ebböl a 36-ból 31-et én kezdeményeztem,tehát én mondtam,hogy csinálja meg.
Eböl a 36 db-ból egyet sem rendeztem és nem is fogok.
Kérdés:Mi lesz ebböl,lesz valami komolyabb következménye?
Normális válaszokat szeretnék!
"Ebböl a 36-ból 31-et én kezdeményeztem,tehát én mondtam,hogy csinálja meg"
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben? Egyébként ha az utasleadási lapok nem az igazad bizonyítására kellttek (vagy azt nem fogadta el a Start), akkor valószínűleg előbb-utóbb a sokszorosát kifizettetik veled :/
Lesz, előbb-utóbb kiadják követeléskezelő cégnek, aki ki fogja belőled zsigerelni a pénzt.
A MÁV nem túl kemény ilyen ügyben, küld pár levelet, aztán te nem fizetsz. Utána egy nagyobb adósságállományt eladják a követeléskezelőnek, aki mondjuk 10%-ot fizet érte. Tehát ha a követelés 1,5 milliárd, akkor az afeletti rész neki tiszta haszon. Magyarul nem fog babusgatni, hanem csesztet hogy fizess, és rövid úton viszi bíróságra az ügyet.
A követelést nem hagyják elévülni, és előbb-utóbb lesz fizetésed, abból le fogják tiltani.
Én meg, normális kérdéseket szeretnék!
Vagyis: te blicceltél a vonaton és nem fizetted be, a büntetésedet. Most komolyan: te érdeklődsz, hogy mire számíthatsz? Ezt, te sem gondolod komolyan.
Arra sem veszed a fáradtságot, hogy utánanézzél a MÁV-os oldalakon, vagy a google-n rákeress, helyette, ide teszed fel a kérdésedet.
(megjegyzem, ha a válaszomat törölteted, akkor én is, kérni fogom, a kérdésed törlését. Amit, te csináltál, az jogilag büntetendő. Nem érdekel a kifogás, ahogyan a MÁV-ot sem. Ez nem olyan, hogy nincs rá pénzem, hanem direkt kicseszek a MÁV-al, mert keménynek érzem magam.
Nem érdekel, hogy mit írsz a válaszomra, mert téged sem érdekelt az, hogy blicceltél a vonaton).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!