Szerintetek is kényelmetlenek a Credo buszok?
Nem. Az egyetlen problémám a BN típusú gépek "egybeolvasztott" üléseivel van, amiknek nem tudom a rendes elnevezését. A lényege az, hogy ahol más buszon két ülés lenne egymás mellett, itt csak egy van, de az hosszabb. Ennek semmi értelmét nem látom, pedig más típusoknál is találkoztam már ilyennel.
Egyébként melyik típusra gondolsz? Sok helyen olvastam már ezt az észrevételt, de sosem értettem, miért mondja ilyen sok ember.
Típust sajnos nem tudok mondani, talán az EC12 típusúval utazok elég gyakran (nem ismerem a buszfajtákat, csak rákerestem a fajtáira, és kép alapján próbálom beazonosítani).
Nekem az a bajom velük, hogy ha 1-1,5 órát utazok velük, akkor eléggé szétmegy a hátam, a fenekem. Ráadásul alacsony vagyok, és mivel nekem kicsit magasak az ülések, nagyon nyomja az ülés széle a combomat, így hamar elzsibbad, és fáj.
Hát örülj ha csak a Credo buszok kényelmetlenek neked.
Nekem a 185cm magasságommal majd minden busz kényelmetlen :/
Egyébként a Credo buszok szerintem rosszabbak mint a régi Ikaruszok.
Kicsik a kerekei emiatt minden kátyút nagyon megérezni.
Na meg az a hangszigetelés, meg a motor alapjárata...
Egy teli betonkeverőnek szebb hangja van...
Huh, elhiszem!
Van olyan busz is (nem tudom melyik), ahol nem férnek el a lábaim, csak ha keresztben ülök... Pedig csak 158 centi vagyok. Iszonyat kényelmetlen.
Azok.
16 éves korom óta 190 vagyok, de 14évesen is 180 voltam, sokáig jártam Ikarusokkal, (256, E95), nem volt baj egyikkel sem, az E95-öt szerettem is, utána Volvo B12-vel, azon is kényelmesen elfértem kivéve két-három helyet, a végén kaptunk egy Credo EC12-t, na az katasztrófa volt, kb a nyakamban volt a lábam mindenhol.
Mondjuk azt jobb ha tudod hogy ez az ülésszámtól és kialakítástól függ, amit ugye a volántársaságok adnak meg rendeléskor, szóval lehetne kényelmes is más elrendezéssel.
Ne általánosíts, a városi credo-k egész kulturáltak. Vidékieken nem nagyon utaztam, de eddig csak azokról hallottam rossz véleményt.
Városi csuklós egyetlen baja talán a himbálózó hátsó fertáj, ezt nem értem miért nem oldották meg egy lengéscsillapítóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!