Hol tudok BKV jegyet venni a Kőbánya alsó vagy esetleg a Kőbánya-Kispest pályaudvaron?
Ezzel kapcsolatosan még szeretném tudni, hogy:
Lehet-e online venni?
Szegeden lehet-e valahol kapni? (pl. pályaudvar)
Napijegy váltható-e a buszon?
Köszi!
Kőbánya-Kispesten a metróállomáson van pénztár ott mindenféle jegyet tudsz venni.
Kőbánya-alsón is (Liget tér) van BKV pénztár hogy helyileg hol azt sajnos nem tudom (talán a tartózkodónál)
Második vagyok.
Szegeden nem hiszem hogy árulnak BKV bérletet
Online nem lehet venni
Buszon csak vonaljegy váltható ami 400Ft/utazás (és csak a matricával jelzett járműveken)
Köszönöm a válaszokat!
Igen a Liget téren tényleg van a bkv.hu szerint csak azt nem tudtam eddig, hogy a Liget tér a Kőbánya alsó állomás mellett van.
De a vasútállomás (Kőbánya alsó) és a Liget tér között is van egy kis távolság, nem? Vagy pont mellette van.
Sőt a BKV honlapján úgy láttam, hogy az már az egyik megálló, tehát addig el kell gyalogolnom.
Kicsit bekavarodtam.
Tehát ha kijövök a vasútpályaudvarról Kőbánya alsón akkor már ott van a BKV jegyárusító?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!