Úgy tudom, hogy én is elkérhetem az ellenőr adatait. Ilyenkor mit kell megmondania/ megmutatnia?
Figyelt kérdés
Mivel tudja azonosítani magát és én honnan fogom tudni, hogy ő nem egy csaló aki kamu büntetéseket osztogat?2013. jan. 12. 02:38
1/5 anonim 

válasza:

Kell hogy legyen igazolványa és száma.
2/5 anonim 

válasza:

Rendőrèt is el kèrheted de csak ha jogviszonyba kerültök
3/5 anonim 

válasza:

Kedves előttem szóló! Nekem mindig van jegyem vagy béreltem, és mégis kerültem már összetűzésbe ellenőrrel. Pl. azért mert nem vettem észre, s ő megragadta a karomat, rángatott, veréssel fenyegetett, mert tiltakoztam az eljárása ellen. A karszalagja nem volt fent, az igazolványa, nem volt látható. Amikor szóltam mutassa meg, még jobban eldugta a ruhájában.
Volt, hogy utastársam kezéből kivette a jegyet, s meg akarta büntetni, mert az már át volt tépve, nem érvényes. Ő tépte el, láttam.
Nagyon békés, társalgási stílusban, szelíden érdeklődtem az egyiknél, hogy lehet, hogy egy metró utazásom során ötödször kell megmutatnom a bérletemet. Erre elkezdett káromkodni. Volt még pár ilyen.
4/5 anonim 

válasza:

Elnézést kérek, Pécsen ilyen nem nagyon fordul elő.
5/5 anonim 

válasza:

Semmi gond! Pest nem embernek való már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!