Milyen végzettségűnek kell lennem ahhoz, hogy elmehessek metró-vezetőnek?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel, már kiskorom óta. Ez az egyetlen dolog, ami mindig is érdekelt, és soha sem untam rajta magam. 14 éves vagyok. :)2013. jan. 7. 21:52
1/9 A kérdező kommentje:
És persze fiú.
2013. jan. 7. 21:53
2/9 anonim válasza:
Majd kinövöd :) Én a BKV-nak akkor se dolgoznék, ha felajánlanák, hogy már holnap kezdhetnék.
3/9 A kérdező kommentje:
hát, okés. :)
2013. jan. 7. 23:19
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg olyat, mint a mozdonyvezetők, csak metróra.
5/9 anonim válasza:
Csak AVR-nek kell születni és annyi metrót vezethetsz... :)
6/9 Gugu Gabor válasza:
Érettségi.. szerintem ott volt hogy villamos irányú szakirányú képesítés előny...
Képzést a BKV tartja "saját magának" szóval szerintem arrafelé érdeklődj.
(x évvel ezelőtt láttam álláslehetőséget arra emlékszem valamennyire)
7/9 anonim válasza:
Nemhinném,hogy a közeljövőben új metróvezetőkre lesz szükség,hiszen így is nagy a "túlkínálat"arra a pár metróra,ami közlekedik..
8/9 anonim válasza:
Próbáld ki a BVE metrószimulátor játékot, benne van mindhárom vonal. Kezdésnek jó az is.
9/9 A kérdező kommentje:
már 1 éve játszok vele :D
2013. jan. 9. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!