Jegykezelő szeretnék lenni, mit kell tenni és hol?
Veszélyes munka?
És mennyit keres egy ilyen jegynéző? :) Stabil munka?
bizonyos weboldalon láttam, hogy Személyszállítási Szolgáltatási Központba kell befáradni és jelentkezni erre... hol van ez Budapesten? vagy érdeklődjek a Keleti PUban például?
a képzés gyakran indul, vagy fizetős?
Ha valaki tudja és válaszol, hálás lennék és nagyon köszönöm :)
Elsőként tisztázzunk valamit:
Jegykezelő nincs. Jegynéző sincs. Te jegyvizsgáló szeretnél lenni, a vonaton jegyvizsgálók dolgoznak.
Fizetés nettó 130-150 közé esik jegyjutalékkal. Ahogy ezt a másik kérdésnél is írtam. (Ahonnan a privátot küldted.)
Stabil meló. Ha jól dolgozol, nem csinálsz galibát ki nem rúgnak.
Jól láttad, az SZSZK-knál kell jelentkezni. Budapesten 3 ilyen va: Déli, Nyugati és Keleti SZSZK, a 3 közül a legnagyobb az utóbbi.
Jelentkezhetsz a Keleti SZSZK-nál is, ebben az esetben a központvezetőhöz kell menned. Helyileg a Keleti Kerepesi út felőli oldalán a 13. vágány végénél lévő "bástyában" van. A bejárat a kerepesi felől lesz. Felmész a 2. emeletre, a rács előtt becsöngetsz, beengednek, odamész az előszobáshoz, elmondod mit szeretnél, és majd útba igazít.
A képzés változó hogyan indul, a legközelebbit én sem tudom. Nem fizetős, de szerződést köttetnek, ha menet közben kiszállsz, vagy idő előtt felmondasz, perkálnod kell keményen.
Privátodra:
Ha megbuksz (kibuksz) ugyanaz, mintha feladnád. Ugyanúgy vissza kell fizetned.
Jelentkezésre fényképes önéletrajz kell, esetleg írhatsz egy motivációs levelet is.
Egy egy évvel ezelőtti fórum topikban olvastam, hogy nem könnyű a felvételi eljárás sem és a tanfolyam sem.
Ez igaz? :/
Nem gondoltam volna, hogy ennyire követeleményeket állítanak.
Kérdező:
Kicsit OFF leszek. Tudom, hogy nekem nem küldtél privát üzenetet, de a válaszoknál látom, hogy másnak igen.
A plusz kérdések, illetve a további érdeklődés, lehet olyan is, amit más ember is, szívesen olvasna. Tenné ezt, mert vagy ő is tudja a választ, vagy ő is, ugyanezt kérdezné meg. Tudom, kíváncsi vagy, de a privát üzenetek, elsősorban személyes jellegűek. A másik: a kérdésedet, ugyanúgy meg tudja válaszolni az illető, a privát üzenetnél is, úgy mintha itt, a témán belül. Vagyis: időre ugyanaz lesz.
Ez csak, jó tanács neked (is).
Előre is, sok sikert, a vizsgához!
A tesztet meglehet csinálni, de egyértelmű, hogy nem könnyű, különben mindenki tökéletesre írná meg:)
A szóbelin meg nagyon sok múlik. Szimpátia stb. stb.
Az orvosin a pszichológia mondható húzósnak, a többihez(EKG, szemészet, hallásvizsgálat, fül-orr gége, labor) elég, ha egészséges vagy:D
A tanfolyamról jók az információid. Nehéz és nagyon sokat kell tanulni. Ráadásul rengeteg vizsga van.
Elvoltam ott személyesen is, leadtam önéletrajzot. Aztán majd hívnak vagy soha...
De az elrettentés ott is meg volt, kemény képzésről mesélt jó sokat élvezettel az a nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!