Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A bkv ingyenes szilveszterkor?

A bkv ingyenes szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Tavaly sehol nem írtak ilyet, mégsem voltak sehol ellenőrök. Sem a metrón, sem a 4-6-oson, sem a buszokon.

Persze ez még elvileg nem lenne ok a bérlet nélküli utazásra, azért kérdezem.

2012. dec. 30. 03:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jogos. Bár amennyi ember lesz, abból simán kifizetné azt a kis pótlékot.

De amúgy nem mondtam hatalmas hülyeséget, mert Győrben ingyenesek lesznek az éjszakai járatok.

2012. dec. 30. 19:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Viszont azzal szemben, amit mondtál, járatsűrítés lesz a nagy forgalom miatt, tehát a szokásosnál többen fognak dolgozni.

Lehet, hogy emiatt be is szedik a pénzeket és lesznek idén ellenőrök szokás szerint.

2012. dec. 30. 19:55
 13/15 anonim válasza:

Amúgy nem hülyeség a kérdés. Híradóban volt, hogy valamelyik városban az éjszakai járatok ingyenesek. :)

(Miskolc, Debrecen talán?)

2012. dec. 30. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:

A kérdés ugyan nem hülyeség.

De a BKV-nál ritka az ingyen nap. Ha van, akkor, inkább Föld napja (?), vagy valami hasonló, töm.közzel (is) kapcsolatos rendezvényként teszik ezt. A busztesztnél, nem kérdés, mivel azt, a BKV csak kölcsönkapja, a buszgyártótól (vagy a 'hazai' forgalmazótól).

A parkoló autósoknál van ingyenesség, ha Bp.-n belülre jön (persze, itt is, meg kell nézni, hogy pontosan hol is érvényes ez).

Igaz, tudom, kicsit későn írok, de nincs ma, ingyenesség. A Nagyvárad téren és az Újpest Központnál is, a metró bejáratánál, láttam úgynevezett (tudom, valaki kijavít/pontosít) jegyellenőröket.

2012. dec. 31. 08:28
 15/15 eddiboy ***** válasza:
100%
Amúgy az elsőajtózást szilveszter éjszakára felfüggeszti a BKV.
2012. dec. 31. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!