Hogyan jutok el a standionoktól a nagytétényi útig?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 01:38
1/7 anonim válasza:
1-es villamos Rákóczi híd végállomásig->103-as busz Fehérvári útig->3-as vagy 214-es busz
vagy esetleg
2-es metró Blaháig->4-es villamos Budafoki útig->3-as busz
Van még pár lehetőség ezeken kívül is, de 2 átszállás kell szerintem mindenképp legalább.
2/7 anonim válasza:
2-es metró Déliig, majd Érd-Felsőn át közlekedő vonatokkal (Pusztaszabolcs, Sárbogárd, Dunaújváros esetleg Székesfehérvár felé menő vonatok, illetve a pécsi gyorsok) Budafok (ide az Érd-Alsón keresztül közlekedő vonatok is jók), Háros vagy Budatétény megállóig attól függően hogy melyik részére mész.
3/7 anonim válasza:
mellesleg az nem "Rákóczi híd", hanem Lágymányosi híd.
4/7 anonim válasza:
Átnevezték a hidat Rákóczira. Az 1-es villamos végállomása pedig Közvágóhíd néven fut.
5/7 anonim válasza:
ja igen, még annyit, hogy szerintem a villamosos megoldásoknál (de főleg az 1-es villamosos verziónál) gyorsabb (a vonatos verzión kívül, ami szerintem megfelelő tervezéssel a leggyorsabb), ha 2-es metró Keletiig, onnan 7E, 173E Móricz Zsigmond körtér, és innen 33, 33E busz, vagy a Keletitől 7E 173E Kosztolányi Dezső tér, és innen 114, 214-es busz. (7E illetve 173E helyett mehetsz sima 7, 173-assal is, de annak egy csomó megállója van) De ha hétköznap csúcsidőben jössz, akkor 2-es metróval menj el az Astoriáig, és ott várd meg a 233E-t, ami rögtön közvetlen járat a Nagytétényi útra.
6/7 anonim válasza:
tudom, hogy átnevezték, a Köztársaság teret is átnevezték, de senkit nem érdekel (engem sem). Ha beszélsz az utcán valakivel, az továbbra is Köztársaság térnek meg Lágymányosi hídnak hívja
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:):)
2012. dec. 25. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!