Hogyan jutok el Csepelről Fótra?
Üdv!
A legkevesebb átszállással, az alábbi útvonal a legkedvezőbb: Csepelről HÉV, a Boráros térig, aztán 4-6 villamosra (Széll Kálmán tér fele) a Nyugati pályaudvarig. Onnan megy vonat Fótra is (Vácra tart az is, de kerülővel megy). Itt van a MÁV-Start keresője: [link] - írd be, hogy Budapest, Fót, pipáld ki, hogy Budapest bérlettel és kiírja az árakat. Ha oda is gyakran utazol, akkor a MÁV-tól is kell külön bérlet: [link] - Fót állomás 6 km-re van (Bp. határától), ezért a 10 km-es bérletet kell megvenned.
A BKV bérlet ára, változni fog. Ami jelenleg érvényes, az alábbi táblázatból megtudhatod: [link]
Jövő évben, emelkedni fog az ára: [link]
Szívesen!
A továbbiakat meg te rád bízom!
Jó utat!
hozzáteszem, én nem tennék meg ekkora tvolságot naponta.
Én a Fót utáni Őrbottyánban laktam, Soroksáron kaptam munkát. Inkább elköltöztem, mintsem 2x2 órát utazzak naponta.
Valaki meg, Vácról jár be, Csepelre, vagy még ennél is nagyobb távot is ingázik.
Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!