1/10 anonim válasza:
Ha van egy kisebb méretű "utazótáskám", ami elfér az ülés alatt, akkor miért akad ki a sofőr azon, hogy fel akarom vinni? Főleg úgy, hogy amikor mondom neki, hogy jól van leteszem, de akkor tegyen rá jelzést, mert anélkül nem vagyok hajlandó berakni, mivel nem egy csomagot loptak már el azon a vonalon.
2/10 anonim válasza:
Kezdjük már unni ezeket a kérdéseidet...
3/10 anonim válasza:
Mióta vagy sofőr?Merre dolgozol,mit vezetsz?Szereted csinálni? Mi a véleményed a buszfotósokról?
4/10 anonim válasza:
Tényleg ennyire rosszak a mostani buszok?
Régen miért nem gyulladtak ki.Visszafejlődünk?
5/10 anonim válasza:
Én kamionsofőr vagyok. Be tudsz intézni egy ik 250/256 próbavezetésre? Régóta ki akarom próbálni :)
7/10 anonim válasza:
Leesne a gyűrű az ujjadról, ha egyszer nem előre ülnél?
8/10 anonim válasza:
-5 fokban valamelyik buszon miért nincs bekapcsolva a fűtés?
De akkor válaszolj is!!
9/10 anonim válasza:
a buszsofőrök ha találkoznak tegezik egymást? ha megfagyok a buszon meg lehet kérni a sofőrt, hogy kapcsolaj be azt az átkozott fűtést?
10/10 anonim válasza:
Te l*f*sz-jóska-senki. Jó, hogy válaszolsz a kérdésekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!