Győr-Bécs vonatjegy ára mennyi? Diákjegy esetleg? Konkrétan a bécsi Westbanhofra.
Itt minden infót megtalálsz:
Nemzetközi forgalomban nincs diák jegy!!!
A Bécsi karácsonyi vásár miatt, minden arra közlekedő vonat tömve!!
Csak mentesítő járatra van jegy, menetrendiben szereplőre 95% hogy nincs.
Okosak a válaszolók...
A probléma ott kezdődik, hogy nemzetközi forgalomban helyjegy VÁLTHATÓ, tehát nem kötelező. Emellett a kirándulójegyek NINCSENEK vonathoz kötve.
Így nem is értelmezhető az a kijelentés, hogy 95%-ban nincs hely rájuk...
A mentesítők a várható magas utasforgalom miatt indultak, de ha akar az ember felszállhat a menetrendi vonatra helybiztosítás nélkül, csak lehet végigállja az utat Bécsig mert rengetegen vannak.
Kérdező: Az első válaszoló linkjén elég értelmesen le van írva a kínálat. A 9 eurós ajánlat (ahogy le is van írva) nagy kedvezményes és korlátozott darabszámban él. Ezek egy normál időszakban is hamar elfogynak előre, karácsonyi időszakban pedig 10000000000000000000% hogy elfogytak már 60 nappal előre.
Ha railjettel szeretnél menni, akkor az alábbi ajánlatokkal szemezhetsz:
Kirándulójegy városi közlekedés nélkül:
Menettérti útra, felnőtteknek 25 €, gyermekeknek 6-14 éves korig 12,50 €.
Kirándulójegy a bécsi városi közlekedésre is:
Menettérti útra, felnőtteknek 33 €, gyermekeknek 6-14 éves korig 16,20 €.
Győrből indulnak Euregio vonatok is, ezek sima személyvonatok amik nemzetköziek. Erre olcsóbb a jegy:
Győr - Bécs - Győr: 16 €
Győr - Bécs - Győr + bécsi városi közlekedés: 20,30 € (gyerekeknek 10 €) (csak Győrben kapható!)
(Oda-vissza ennyi.)
5. válaszadó, remek ötletet adtál, köszönöm szépen!
Nem vetem a fáradságot, hogy pontosan átbogarásszam, de felhívtad a figyelmem egy itthonról pontosan megtervezhető kirándulásra.
Elég sokszor jártam Bécsben, de szinte semmit nem láttam. Itt az ideje bepótólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!