Érint titeket a 2012. decmeber 9-től érvényes országos volános menetrendváltozás? Miben konkrétan?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 18:51
2/7 anonim válasza:
Változik a menetrend?
Jó tudni. Mondjuk ahogy nézem itt nem változik egy járat se ami engem érintene.
Amikor déltől 2-ig ugyanúgy nincs busz, máskor meg ugyanúgy megy óránként...
3/7 anonim válasza:
Én sem utazom volánnal mert utálom a buszokat... Ahová csak tudok vonattal megyek. Ott is változik a menetrend, de nem lényegesen.
4/7 anonim válasza:
Mivel a BKV-t használom, ezért ez a probléma engem nem érint.
5/7 látsszon válasza:
szia engem sajnos érint, mert a Sirok -Kazincbarcika közötti naponta egyszeri járatot elvették, ezentúl csak egri átszállással és persze nem kevés várakozással tudok utazni....nem értem, mert nagyon sokan voltak naponta ezen a járaton. :(
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Hú, ez nagyon rossz lehet, hogy egyetlen járat volt eddig is és még azt is eltörlik...
2012. dec. 12. 11:39
7/7 anonim válasza:
Engem csak az idegesít hogy Eger és Bp között ha oda vissza megyek expresszel akkor már nem 2x1260Ft-ot kell fizetnem, hanem 400!!! forinttal többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!