Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért késik folyton a vonat?...

Miért késik folyton a vonat? A Délitől Kelenföldig képes 10-15 perces késést produkálni, és amire Martonvásárra ér már simán van 30 perc késés, az amúgy 40 perces vonalon.

Figyelt kérdés
Továbbmegyek... Szerintem nem kéne teljes fizetést kapni a dolgozóknak, ha késik a vonat. Szerintem minden késésről a máv tehet, legyen az baleset, vagy havazás. Mert ezekre fel kellene készülnie.
2009. aug. 18. 07:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Illetve , Magyarországon mindig is válság volt és lesz is , az ítélet napig!!!
2009. aug. 19. 12:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszájoz a kerdezönek: én nem vagyok vasutas, csak tudom, hogy milyen ott dolgozni.

Az éjszaka nem tart terme´szeretesn 12 óráig, de az éjszakai müszak már tud: ha este 6-ra mégy be és másnap 6 után érsz vissza, az 12 óra és nagyrészt éjszaka.

Persze, hogy van sok szabadideje egy mozdonyvezetönek, mert nekik is a havi óraszám ugyanannyi - csak az nem mindegy, hogy egyszerre hányórát dolgozol, meg hogy közben mennyi a szabadidöd.

Elvileg - de sajnos csak elvileg - ugy lennének a müszakok, hogy 12 óra munka utána 24 szabad, de nincs hétvégén se kivétel (máshol meg 8 óra munka és 16 szabad + a hétvége - szintén elvileg)

Mondtam, próbáld ki elöször és utánna beszélj.

Ami a technikai gondokat illet, az meg nagyrészt pénzkérdés - és nem a dolgozóknál tünik el, ami lenne ilyesmikre.

2009. aug. 19. 16:05
 13/18 A kérdező kommentje:
De hát ha nem vagy vasutas, akkor legalább annyira tudod milyen ott dolgozni, mint én.
2009. aug. 19. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem egészen, mert több isemerösöm is van, akik ott dolgoznak és a braáti körmben látom, hogy ki hogy él, és hogy hat a családi életre az összevissza munkaidö, stb
2009. aug. 20. 08:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Oké, nekem csak két ismerősöm van, ők pont jól élnek. De eltértünk az eredeti kérdéstől. És azért mert szar a meló, akkor már nem kell takarítani, karbantartani, ne adj isten havat letolni a sínpályáról?
2009. aug. 20. 08:14
 16/18 anonim ***** válasza:
De ha mindig késnek, nem lenne egyszerűbb átírni a menetrendet úgy, hogy azt a fél órát is rászámolják?
2010. dec. 2. 11:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb lenne pontosan járni.
2010. dec. 3. 05:24
 18/18 anonim válasza:
Én megoldottam: busszal járok fehérvárról pestre... 1 óra alatt ott vagyok, és pontosan jön-megy, max. 5 percet késik, azt is a délutáni forgalom miatt...
2012. ápr. 18. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!