Mennyire érvényes, igazságos önök szerint ez a büntetés?
Figyelt kérdés
Ma a Zrínyi Ilona Gimnáziumban voltam nyílt napon , amikor felszálltam a villamosra alig bírtam megmozdulni (szó szerint ) olyan szintű tömeg volt a villamoson.. mire oda keveredtem a jegy lyukasztó-hoz jött az ellen őr , éppen abba a pillanatba kezdtem lyukasztani a jegyem.. amikor adtam oda ..megkérdezte , hogy miért akartam potyázni?! , és elhordott mindenféle neveletlen kölyöknek ,Holott potyázásról szó sem volt , volt jegyem , ki is volt lyukasztva , arról meg már nem tehettem , hogy levegőt nem lehetett kapni a villamoson... és ezért kaptam 6000 Ft-os büntetést..2012. nov. 20. 14:47
11/16 A kérdező kommentje:
Jó jó belenyugodtam , hogy szülinapom alkalmából ajándék helyett kaptam egy büntetést...na mindegy , most már úgyse tudok mit kezdeni :(
2012. nov. 20. 18:48
12/16 anonim válasza:
Hát nézd, sajnos ilyen az élet. Az ellenőrök is tudják, hogy egy fiatal kis lánykát könnyen be lehet félemlíteni, megbüntetni. És ezt gátlástalanul ki is használják...
Amúgy boldog szülinapot:D
13/16 anonim válasza:
Egyet tehetnél még. Sokat nem ér, s kellene tudni az ellenőr azonosítóját is. Panasszal fordulhatnál a BKV ügyfélszolgálatához, elmondva, mi és hogyan történt. Elvileg kötelesek vizsgálni, kikérdezni az ellenőrt. Nem biztos, hogy igaz, de túljelentkezés van náluk, s talán most könnyebb rúgják ki az ilyeneket. A kasszírozás persze fontos, de nem mindenáron.
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget (:
és lehet ,hogy valahogy még is csak megoldjuk...(:
és köszi a segítséget még egyszer (:
2012. nov. 21. 06:44
15/16 anonim válasza:
Amúgy ha más nem, akkor van az embernek szája, szépen megkéred a lyukasztó környékén állót, hogy legyen szíves lyukassza ki a jegyed, sztem ez is megoldás. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Hát most már mindegy...
2012. nov. 22. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!