Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Battyányitól (vagy margit...

Battyányitól (vagy margit híd) metrón kívül hogy lehet megközelíteni a déli vagy keleti pályaudvart? (vagy esetleg árpád hídtól?)

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Margit híd budai hídfőjétől 4-6-os pótlóbusszal a Moszkva térig, onnan 61-es, vagy 18-as vilivel 1 megálló. A sínek felszedése miatt ez nem éppen egy háváj mostanság. Miért esett ki a metro lehetősége? Azzal a Batyiról csak 2 megálló lenne. Jah, még egy eszembe jutott, talán ez a legegyszerűbb, 39-es busszal a Batyiról pár megálló a Déli pu. Remélem, ezt nem szüntették meg, régen dolgozni jártam ezzel. Egyetlen baja az volt, hogy 20 percenként járt. Sztem nézd meg ezt a buszt a bkv.hu-n!
2009. aug. 14. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Megkerestem, engem is érdekelt :)

Jár ez a busz: [link]

2009. aug. 14. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

A metró azért esett ki mert nagyon drága és jelen pillanatban nincs bérletem.:P

2009. aug. 14. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát elvileg a villamosos megoldás még drágább, pontosan a duplája, bár nem tudom, mi van most ezzel az átszállási lehetőséggel. Elvileg van olyan, hogy dátumos jegykezelővel ellátott más járművön is érvényes 1 óra hosszát a jegy. Ha pedig a vadorzáson gondolkodsz, nos, saját tapasztalatom szerint a 4-6-oson rengeteg az ellenőr, a 61, 18-ason még sosem találkoztam velük, tehát nyilván ritkább. A 39-es buszon sem gyakran találkoztam velük, de az a busz elég rövidke, hamar be tudják látni/járni, ha egyszer már rajta vannak. Úgyhogy azért óva intelek. Valóban, nem éppen olcsó a bkv, a minőségről meg ne is beszéljünk, de kell a pénz a kamus végkielégítésekre, nem költhetik holmi fejlesztésekre a pénzünket :(
2009. aug. 14. 12:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Én a 4,6-oson még soha nem találkoztam kalauzzal vagy ellenőrrel.
2009. aug. 14. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy :) Bár én csak akkor jártam vele, amikor sokat kellett mennem (3-4 megállót inkább lesétálok, minthogy 300 Ft-ot fizessek érte), de szinte minden alkalommal találkoztam velük, ha jegyem volt, ha bérletem, mindig tüzetesen meg is nézték.
2009. aug. 14. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
A metró a legolcsóbb, mert van szakaszjegy is!
2009. aug. 18. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem az előző buszos meg villamosos megoldás volt a legolcsóbb.Pomázról a délibe ingyen utaztam végig :)
2009. aug. 18. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!