Ideiglenes diákigazolványom van. Mit írjak a bérletre számként?
Figyelt kérdés
Két számot találtam ezen az igazoláson. Az egyik "igazolás sorszáma" néven szerepel, 15 számjegyből áll, a másik pedig az oktatási azonosítóm.2012. nov. 5. 14:58
1/9 anonim válasza:
én a 15 jegyűt írtam eddig még nem volt gond belőle, ismerőseim is azt mondták hogy azt kell, nekik se szóltak érte hogy rossz lenne.
2/9 anonim válasza:
az oktatási azonosítót , legalábbis én azt írtam anno mikro nekem olyan volt,és nem szóltak érte az ellenőrök.sőt van amelyik tisztában sincs vele hogy mi az az ideiglenes diákigazolvány.
3/9 anonim válasza:
Om kódot. Ha minden igaz 7-tel kezdödik. Az nem változik az új diák èrkezésekor sem.
4/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a bérletárustól, ő azt mondta, a hosszút kell ráírni. Ahogy látom, egyikből sem lehet különösebb baj, ha velem van az igazolás is, bár most már mindegy is voltaképpen. Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 5. 16:37
5/9 anonim válasza:
Mindegy, csak legyen rajta valami, ami rajtavan a papíron is.
6/9 anonim válasza:
am a bérletre elvileg a bérlet igazolószámát kell ráírni de mind1...
7/9 anonim válasza:
Rajta van az ideiglenesen is a diákigazolványszám (oktatási azonosító), de nem a jobb felső sarokban! Hanem a közepe felé VASTAGON SZEDVE. Azt kellene ráirni de ha a sorszámot irtad, azt is elfogadják.
8/9 fejesgabee válasza:
Az utóbbi kommentelőnek üzenem hogy az Oktatási (OM) azonositó és a diákigazolvány szám NEM ugyanaz. Egy rendes diákigazolványon ami a vonalkódnál van, az a diákigazolvány száma, és nem egyezik az OM azonositóval. Egyébként nekem is hasonló problémám van, de akkor a hosszút irom rá a bérletre.
9/9 anonim válasza:
Részlet a BKV üzletszabályzatából:
A tanulóbérletekre 2013. május 1-jétől a diákigazolványon vagy az iskola által az
igazolványrendelet melléklete szerint a diákigazolvány helyett kiadott igazoláson szereplő
oktatási azonosító számot kell rávezetni. Akinek a diákigazolványán nincs oktatási azonosító
szám, a diákigazolvány számát kell feltüntetnie a bérletszelvényen. (A tanulóbérletek
érvényesnek fogadhatók el akkor is, ha azon az oktatási azonosító szám helyett a tanuló
választása szerint a diákigazolvány vagy az iskola által az igazolványrendelet melléklete
szerinti diákigazolvány helyett kiadott igazolás sorszáma szerepel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!