Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha be vagyok rúgva akkor...

Ha be vagyok rúgva akkor felengednek a repülőre?

Figyelt kérdés
mert épeszü ember nem repül józanul!

2012. okt. 30. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném. Állapottól függ, milyen kockázatot jelentesz.

Amúgy azért vagy épeszű, mert csak részegen mersz felszállni egy géppel? Furmányos! :D

2012. okt. 30. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:

hát most nem tudom milyen a biztonság a repülőn, de apámék a 80-as években mentek bulgáriába, repülővel, akkori huszonpárévesek, hát ő kétszer ült repülőn(amikor odamentek, meg amikor haza, de nem tudja milyen volt mert úgy berugtak, de nem csak ő, hanem kb. 50 fiatal(a MOL-nál dolgozó szülők gyerekei mentek, ifjúsági nem tudom mire, a MOL fizette az út nagy részét), de akkor még más világ volt, mert vitték ki a bort, apám elmondása szerint vitt pár pólót, rövidnadrágot, törölközőt meg fürdőnadrágot, meg 25 liter bort, és nem mondta hogy elvették volna a repülőn(mondjuk akkor el sem mentek volna szerintem).

de szerintem most ezt biztos nem csinálhatnák meg, amit akkor.

2012. okt. 30. 09:51
 3/4 anonim válasza:
100%
Hat en parszor repultem becsiccsentve. Repules elött ittunk a reptéren, meg a repulön. Ha matt részeg vagy akkor valszeg nem engednek fel, de ha azert tudod magad turtöztetni mikor becsekkolsz meg nezik at a cuccaid, meg ha nem buzlesz a szesztöl, akkor szerintem felengednek. legalabbis az en tapasztalatom ezt mutatja.
2012. okt. 30. 10:03
 4/4 anonim válasza:

de épeszű ember nagyon is repül józanul..

egyébként szerintem fel engednek mert amikor apámék mentek ki külföldre akkor egy órával később szálltak fel mert egy ember nem jelentkezett a beszálláshoz és a büfébe találták meg csont részegen:D azt se tudta h hol van de felengedték csak valami külön helyet találtak neki:D

2012. okt. 31. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!