Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nyugatiból hogy lehet kijutni...

Nyugatiból hogy lehet kijutni szigetre?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugatiban felszállsz a 3-as metróra, elmész az árpád hídig, ott felszállsz a Szentendrei HÉV-re (Szentendre irányában)és elmész a Kaszásdülőig, ott leszállsz és onnan nem nagyon tudom, hogy megy e valami busz féle, de talán ennyit tudtam segíteni, de onnan megközelíthető gyalog.

Másfelől indul ingyenes busz, sztem ezzel jobban jársz, olvasd el

[link]

2009. aug. 9. 01:20
 2/5 anonim ***** válasza:
ja boccs, benéztem ez 2008-as ez a link, szóval azt ne vedd számításba. de mehetsz amúgy a hévvel a Filatorigátig is, talán kevesebb a táv onnan
2009. aug. 9. 01:22
 3/5 anonim válasza:
73%

azt azért én még hozzá tenném hogy amikor leszállsz a metróról az árpád hídnál utána 1es villamos 2 megálló és ott a hév

1.Nyugati pályaudvar

M3Metró

11:10 Leszáll: Árpád hid

3.

2.

11:14 Budapest XIII., Árpád hid M vá Térkép

4.

Gyaloglás (152 m, 3') Térkép

5.

Felszáll:1-es villamos

11:18 Felszáll: Árpád hid M vá.

4 megálló, 1.8 km Térkép

11:23 Leszáll: Árpád híd (Szentlélek tér) H

6.

Gyaloglás (127 m, 2') Térkép

7.

SzentendreiHÉV Járatinfo

11:27 Felszáll: Árpád hid

1 megálló, 1.6 km Térkép

11:30 Leszáll: Filatori gát

vagy:KaszásdűlőHÉV Járatinfo

vagy:BékásmegyeriHÉV Járatinfo

8.

Gyaloglás (169 m, 3')

2009. aug. 9. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb, ha 4-6 villamos valamelyikével átmész a Margit híd budai hídfőjéig, és ott szállsz át a hévre. Kevesebb jegyet kell használnod.

Vagy ha az előzőek szerint mész, és átértél a Szentlélek térre, nem fontos felszállni a HÉV-re, mert onnan már csak 5-600 méter séta. Figyeld a tömeg merre megy :)

2009. aug. 9. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Még egyszerűbb, ha Szolnok felől mésza Nyugatiba, ha leszállsz Zuglónál, és onnan mész a Szentlélek térig villamossal!
2009. aug. 9. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!