Mit gondoltok a Budapest-Debrecen vasútvonalról?
Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza Ceglédről Debrecenbe a 20.24-es személlyel és ,jó minden állomáson megállt de olyan gyorsan jött,hogy az csak na.
Szerintem néha tuti jött 120-nál gyorsabban is.
Egyébként szokott olyan lenni,hogy van amikor 120-nál gyorsabban megy,főleg,ha olyan mozdonyvezető vezeti aki szereti a sebességet:D
2012. okt. 19. 18:59
1/5 anonim válasza:
Mivel ez egy nemrég felújított szakasz, szerencsére tudnak tempózni a vonatok.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem,
Most felújítás alatti szakasz:D
2012. okt. 19. 19:57
3/5 anonim válasza:
Abszolút nem a "sebességet szerető" mozdonyvezető hatásköre.
Hidd el szigorúbban veszik, mint közúton.
Mellesleg nem csak jó pálya a feltétele.
Emelt, azaz a MÁV-nál 120km/h fölötti sebesség alkalmas bizt.ber. és vonatbefolyásolás.....:
ETCS csak Bp.-Hegyeshalom között került kiépítésre.
Ennek hiányában 120 fölött az EÉVB önműködő vészfékezés parancsot ad.
4/5 anonim válasza:
Kicsit megzavart a cím, Cegléd-Budapestre asszociáltam, ami már fel lett újítva. Debi felé tényleg most folyik a munka.
5/5 anonim válasza:
Elméletileg Szajol és Törökszentmiklós közt technikailag mehetnének a vonatok 160-nal, de még nem engedélyezték. Mondjuk ha minden igaz, e két állomás közt telik el a legkevesebb idő a maga ~8 percével, szóval én inkább azt várom, hogy a Fegyvernek-Kisújszállás-Karcag-Püspökladány vonalszakaszon ne legyen negyed óra a megállók közt.:) Bár mire ez kész lesz, addigra már valószínűleg nem lesz szükségem vonatozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!