Békéscsabaiak! Hogyan lehet eljutni a Kétegyházi útra, melyik busszal a pályaudvar felől?
A Kazinczy lakóteleptől nincs messze gyalog a kétegyházi út. Biciklivel pedig max 4-5perc.
Ha mindenáron busszal mennél akkor a buszpályaudvaron szállj fel az Újkígyósra induló buszra és kérj az 1. vagy 2. megállóig jegyet. (1: Kétegyházi út, menekült tábor) (2: Kétegyházi út, Kőtörő)
Most olvasom, hogy nincs biciklid.
Gyalog a következő módon juthatsz el:
Kazinczy út- Andrássy út- Obi- Penny Market- a lámpás kereszteződésnél tovább egyenesen (ez már a Kétegyházi út) és végig a temető mellett.
Itt lesz sorban a Dégáz, a tejüzem, Angro, munkaügyi központ, vállalkozó udvar, Csabahús, Menekült tábor, Kőkorszak, G+T burkolóház, Kőtörő, Kutyamenhely. Itt lassan el is hagyod Békéscsaba határát.
Hova szeretnél menni?
:)
Köszönöm a választ!
Van ott állítólag valami papírüzem,vagy papírfeldolgozó, mindegy.Szóval, a kétegyházi 22 számot szeretném megkeresni.Nem tudom, mennyire lehet az messze a penny sarkán lévő nagy kereszteződéstől?
Az állatmenhelyre is már régóta el akarok nézni, csak azért nem mentem, mert nekem az olyan fura, nehezen megközelíthető, kihalt környéknek tűnik.Nem veszélyes környék egyébként?Kutyák, hajléktalanok....
Én hetente több alkalommal biciklizek végig a Kétegyházi úton egészen a kenderföldekig. Mivel a kétegyházi út iparnegyed ezért eléggé kihalt, de egyáltalán nem veszélyes. Csövesek egyebek nem szoktak lenni (este sem)
A papírfeldolgozó amire gondolsz az a Poparec Recycling Kft. (újrafeldolgozó).
Ez már a Kétegyházi út vége felé található a kutyamenhelytől nem messze. Ha busszal szeretnél menni akkor az Újkígyósra induló járaton a 2. megállóig (Kőtörő) kell kérned a jegyet. A buszmegállóval szemben lesz a papírfeldolgozó. Ha 130-150 métert sétálsz tovább kifelé ott pedig a menhely. (ki van táblázva mindkettő)
Újkígyósra a következő időpontokban indulnak buszok:
5.05 i 5.20 M 5.40 M 6.10
6.30 M 7.05 M 7.30 Z 7.40 M 8.25 A 8.25
9.20 X10.30 11.20 12.05 M13.00 ZA13.00
Z13.20 M13.30 i14.00 M14.20 14.40 A15.20
i15.10 M15.50 M16.20 i16.35 16.55 M17.30
18.30 A18.55 20.25 22.25
A Pennytől kb. 2 kilométer a feldolgozó.
Kóbor kutyák nem szoktak lenni. (nagyon ritka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!