Mikor lehet már az új metrókocsival menni?
Figyelt kérdés
Még mindig az van, hogy megáll, és nem lehet beszállni, csak sunyiskodik előttem.2012. okt. 8. 21:57
1/9 anonim 

válasza:

Lehet menni, de csak csúcsidőben közlekedik (még).
2/9 anonim 

válasza:

Nem maradtál le semmiről
Szerintem nem a magyar tömegköz-löködéshez való.
A fenti kapaszkodó túl magasan van, és nem is ér el sor végéig, az ajtóhoz szoruló meg sehol se tud kapaszkodni. Az üléssor 5 személyes, de hiába ül rajra soványabb ember, nem lehet 6 helyet szorítani, mert ki van "adagolva" az ülőke, 5 db kocka és kész, közé nem lehet ülni.
Szerintem vacak.
3/9 anonim 

válasza:

Vacak? Én örülök neki, hogy ki van adagolva az ülés, mert utálom ha idegen ember hozzásimul utazás közben. A kapaszkodással meg nincs gondom, mert elég magas vagyok. Ezen kívül nagyon szép, csöndes az új metro.
4/9 anonim 

válasza:

már lehet, én 2x utaztam rajta. Szerintem szép, és elég csöndes. Csak ki tudja, meddig lesz ilyen állapotban, tudjuk, hogy nálunk semmire nem tudnak vigyázni az emberek
5/9 anonim 

válasza:

Reggel és este jár többnyire 2-2 vonat, plusz oktatómenetek is vannak, de azok utasok nélkül. Péntek és szombat este viszont még inkább nem erőltetik...
6/9 A kérdező kommentje:
ok, akkor már elcsíphetem. Az a középső rúdtáncoszlop a kedvencem benne :P Egyébként nem értem miért nem lehetett normálisan végigpárnázni a padját... idióta volt aki így csinálta meg. Az ajtó fölötti kapaszkodó nekem is hiányzik. De legalább nem ordít a stadionok-keleti között úgy mint a régi metró?
2012. okt. 8. 22:21
7/9 anonim 

válasza:

3-as, én is utálom a szorongást, de egy fárasztó nap után már nem válogat az ember, örül, ha lerogyhat
8/9 anonim 

válasza:

4. vagyok megint
Egyébként az ülések szerintem sokkal kényelmetlenebbek, mint a másik metrón. Én folyton fészkelődtem, mert sehogy nem tudtam rajta kényelmesen ülni
9/9 A kérdező kommentje:
Azt néztem a 4-es vilin, hogy abban például nincs középső oszlop, és senkinek nem hiányzik. Viszont ott is igazán lehetne az ablakok mellett padot tenni a mostani székek helyett. legalább 1-el, vagy 2-vel több ülőhely lenne (ahogy a metrón is van), mint menetirányba fordítva.
2012. okt. 10. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!