Valaki segítene nekem menetrend ügyben?
Légyszives segítsen valaki, aki tud, Pátyról Budapestre szeretnék ma menni, de egyszerűen a volán "buszkereső" bedöglött, azt írja ki, hogy nem hozott eredményt a keresés, nem szeretnék potyára lemenni a buszmegállóba, mert ahhoz meleg van és messze is van :S
Máshol nem találtam menetrendet, lehet hogy csak én vagyok béna, de bárki aki tud valamit, annak nagyon köszönöm!:)
Mondjuk, mert Pátyról nem létezik járat Pestre, csak ez a probléma. Keress valami nagyobb várost a közeledben. Teszem azt Biatorbágy és lám van busz.
csak Pátyról kell valahogy beevickélned Biatorbágyra, mondjuk vonattal
Megnéztem a volán menetrendjét,de azt írja ki,hogy Pátyról nem indul közvetlen járat Budapestre.Talán úgy kéne nézned busz indulást,hogy a Páty legközelebbi városából indulsz busszal Budapestre.
itt néztem én: [link]
köszi a válaszokat, de létezik járat pestre közvetlen pátyról, mert suliba pestre jártam, csak fejből nem tudom a járatokat, ráadásul korán reggel mentem, így a délutáni járatokat nem ismerem, ezért használtam mindig a keresőt, de az most valamiért nem működik, ezért kérdeztem, hátha tud valaki máshonnan mutatni menetrendet
azért tényleg köszönöm hogy segíteni próbáltatok :)
Pátyról Budapestre napi 48 busz indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!