Minden esetben kötelező a buszon a szájkosár?
Őszintén szólva én végignéztem az üzletszabályzatot,abban nincs benne olyan,hogy buszon csak 1 kutya szállítható.Olyan van,hogy kocsinként a héven,metrón 1 kutya szállítható...
Akkor mondok 1 példát...
Van egy busz,ami 20 percenként jár.Én felszállok a 2. megállónál egy kutyával,és a családtagjaim minden ezt követő buszra felszállnak szintén 1 kutyával.Tehát lesz mondjuk 5 busz,amin már van kutya.Te a 4. megállónál akarsz felszállni,és mivel már van kutya,vársz...a következőnél ugyanez,utána szintén,stb...
magyarul majdnem 2 órát kell várnod,hogy szabályosan felszállhass a buszra,miközbe van bérleted,a kutyádnak szintén...Ilyenkor feljelented a sofőrt,mert nem enged fel????Na az ilyenekért szállítható több kutya,ha minden szabályt(szájkosár,póráz,normális kultúrált viselkedés) betartanak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!