Érvényes úgy is a metrójegy Budapesten, ha kiszállok egy megállónál, ott megvárok valakit és utána megyünk tovább?
Szóval pl. én a Deák-téren felszállok, a Népligeten találkozom vkivel (tehát ott kiszállok és megvárom az illetőt), és együtt megyünk tovább Kőbánya-Kispestig.
Eddig mindig úgy utaztam h felszálltam és folyamatosan mentem a célállomásig.
11. Köszi!
ezt a ki-beszállást ellenőrizni se tudják.
de mi van ha pl. a metróban egy olyan ember utazik, aki hangosan üvöltözik, énekel, káromkodik és engem nem érdekel és kiszállok és megvárom a következő szerelvényt? átszállhatnék a másik kocsiba is persze, de mondjuk abból a szerelvényből elegem lett teljesen. :D
jó, nem bonyolítom, értem a lényeget.
mondjuk érthetőbben is megfogalmazhatták volna a jegyen, mi számít útmegszakításnak. de azt is írhatták volna h 60 percig csak egyetlen irányba lehet utazni ill. át lehet szállni a metró területét el nem hagyva, és közben azt csinálsz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!