Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kell plusz jegy biciklihez a...

Kell plusz jegy biciklihez a Bp. -i fogaskerekű vasúton?

Figyelt kérdés

A BKV oldalán nem egyértelmű, illetve annyi, hogy be kell csomagolni, szétszedni, stb. a kijelölt járművön stb.

"A kerékpárszállítás szabályozása kiegészült azzal, hogy az összecsukható vagy szétszerelt kerékpár a kézipoggyász megengedett legnagyobb méretét meg nem haladó, a biztonságos szállításra alkalmas módon becsomagolva díjmentesen szállítható valamennyi járaton. Megfelelő csomagolás nélkül a szállítás továbbra is csak az arra kijelölt járműveken lehetséges díjfizetés ellenében (vonaljegy, 10 db-os gyűjtőjegy, kerékpárbérlet)."

Fénymásolót karbantartani tízmilliókért van pénz, de arra már nincs pénz, hogy egy *rva linket odarakjon. A kereső nem is dob más találatot a kerékpárszállítás szabályozására.

A díjszabás pdf ben mindent ír csak ezt nem. Ekkor egy ganéj céget mint a bkv meg a bkk. Egy alap kérdésre nem tudom meg a választ 2012-ben. Persze zsiráfék oda ültetik a tejfelesszájú gyerekeiket, milliárdokról dönteni, de ezt az infot nem tudják kitenni.

Igen. mocskos BKV. Még mindig.

#BKV #fogaskerekű #kerékpárszállítás #bicikli bkv-n #fogaskerekű vasút
2012. szept. 15. 11:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha oda-vissza utazol, akkor érdemes megvenni a kerkpár bérletet, ez 500 Forint, és Budapesten belül minden vonaton használhatod (MÁV-Start, BKV Fogaskerekű, BKV HÉV)
2012. szept. 19. 11:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, köszi ezt már néztem. Ha gyakrabban tudnék tekerni, biztosan ezt választanám, korrekt ár a BKV részéről.
2012. szept. 19. 11:41
 13/15 anonim válasza:
Én azon vagyok kiakadva hogy az idegen nyelvű kiírásokban gyakran van nyelvtani hiba, vagy valamilyen életidegen szóhasználat. Pedig legtöbbször csak 2-3 mondat. Egy korrektort is felfogadhatnának vagy egy rendes fordítót.
2012. okt. 4. 16:46
 14/15 A kérdező kommentje:

Hogy nem sül le a bőr a BKV pofájáról. Hogy van pofája kiírni annak a sza*ros gyö*kér BKV-nak a weboldalára, hogy "Felhasználóbarát honlap". Ki az a tetves bar*rom állat aki azt a sza*r weboldalt szerkeszteni merészeli????

Még mindig semmilyen találat, aztán ha van is találat akkor a linkek nem működnek.

Hogy roh*adna le az össz-es gyök*ér bu*zi BKV honlapot fejlesztő keze.

KUR*VA ANYá*DAT BKV webfejlesztők és akik a főnökeik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. aug. 26. 17:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Kereső? Sok cégnél (nemcsak magyar) sok infót próbáltam a keresővel megtalálni. Általában semmit nem talált, vagy másodlagos infók tömkelét adta ki. Ezért utálom is azokat használni.
2019. okt. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!