Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nektek melyik a kedvenc...

Nektek melyik a kedvenc tömegközlekedési járművetek?

Figyelt kérdés
Lehet akár busz, metró, villamos, HÉV, vonat (de akár még mozdony is), de ide sorolhatjuk a repülőt és a hajót is.

2012. szept. 9. 11:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Villamos, metró, hév. F.
2014. júl. 8. 19:12
 22/23 anonim ***** válasza:

Véletlenül találtam rá a kérdésre, mégcsak nem is a gyakorikérdések.hu-n belül keresgéltem :P

Vonat:

Hosszú távra 3. generációs IC de ha néha a Balatonhoz megyünk vonattal, a Halbit is bírom, pedig pl. hangos

Rövid távra: Stadler Flirt illetve a Hernyó, meg az a Szili vontatta inga, ami olyasmi kocsikat húz, mint a Hernyóban van (asszem BMX) :D Vagy ez még csak nem is inga? :D Nem szeretem a posta BHV-t, mert hangos és rezegnek az ülések.

Budapesten belül:

Villamosokat szeretem legjobban, a T5C5 az abszolút favorit, a normális nyitható ablakaival, a sok ülőhelyével, a tágasságával, a megbízhatóságával. Nincs különösebb bajom a Combinoval se, ill. vessetek meg, de a TW6000-el se.

Metrót kevésbé szeretem, de ha metró akkor Alstom legyen, ne szovjet a 3-ason.

Trolizni ritkán szoktam.

A buszokat nem annyira szeretem.. De rövid távra még talán igen.

Citaro C2, megint leginkább azért, mert ki lehet nyitni az ablakot fejmagasságban és így lehet levegőt kapni.

A távolsági buszokat iszonyatosan rühellem, inkább "h*gyos" BHV...

2015. máj. 25. 15:11
 23/23 anonim válasza:
Vonat
2018. jan. 22. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!