Nektek melyik a kedvenc tömegközlekedési járművetek?
Véletlenül találtam rá a kérdésre, mégcsak nem is a gyakorikérdések.hu-n belül keresgéltem :P
Vonat:
Hosszú távra 3. generációs IC de ha néha a Balatonhoz megyünk vonattal, a Halbit is bírom, pedig pl. hangos
Rövid távra: Stadler Flirt illetve a Hernyó, meg az a Szili vontatta inga, ami olyasmi kocsikat húz, mint a Hernyóban van (asszem BMX) :D Vagy ez még csak nem is inga? :D Nem szeretem a posta BHV-t, mert hangos és rezegnek az ülések.
Budapesten belül:
Villamosokat szeretem legjobban, a T5C5 az abszolút favorit, a normális nyitható ablakaival, a sok ülőhelyével, a tágasságával, a megbízhatóságával. Nincs különösebb bajom a Combinoval se, ill. vessetek meg, de a TW6000-el se.
Metrót kevésbé szeretem, de ha metró akkor Alstom legyen, ne szovjet a 3-ason.
Trolizni ritkán szoktam.
A buszokat nem annyira szeretem.. De rövid távra még talán igen.
Citaro C2, megint leginkább azért, mert ki lehet nyitni az ablakot fejmagasságban és így lehet levegőt kapni.
A távolsági buszokat iszonyatosan rühellem, inkább "h*gyos" BHV...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!