A járda melletti kerékpárúton közlekedő gyalogosok miért szólnak be ha rájuk csöngetek?
Mindegyiknek van rá indoka. Az egyik ledolgozott 47 évet, neki ne mondják meg, hogy hol menjen. A másiknak meszesedik, ő örül, hogy menni tud, nem tud arra figyelni, hogy ez most kerékpárút-e vagy járda. A harmadik a pokolra kíván minden kerékpárost, autóst és motorost, mert csak száguldoznak ész nélkül, őt meg észre sem veszik. A negyedik...
Nem folytatom. Az indokok különbözőek, a valódi ok viszont ugyanaz: a taplóság. Azok, akik hőbörögnek egy ilyen helyzetben, egész egyszerűen nem tudnak viselkedni.
Egy időben én is agyf*szt kaptam az ilyenektől. Most már nem csinálok belőle nagy ügyet, biztonságos sebesség és távolság tartásával kerülöm őket. Ha az ő elképzelésük a biztonságos sebességről és távolságról különbözik az enyémtől, az már az ő bajuk. :)
Ja, és megy a fülemben a zene, úgyhogy ha van is valami mondanivalójuk, én sosem hallottam.
Csöngetni csak akkor szoktam, ha sehogy sem férek el tőlük. Persze akkor is van, hogy lesz*rják. Mostanában gondolkodom egy Airzound (pumpálható légkürt) beszerzésén. Ezt meghallják az autósok is, ha balf*szkodnak, és remélhetőleg a gyalogosok sem ignorálják majd. :)
Itt már leírták.Taplóság és sz@r járda.Mondjuk,amikor nekem kell bicikli úton sétálnom,akkor figyelek erõteljesem,mert hár mégis csak én vagyok rossz helyen.
Engem viszont az érdekelne,hogy a bicikliút nélküli utcákban,ha a járdán biciklivel közlekedem,akkor miért szólnak be.Az autósok beszólnak, mondván ott a járda,a járdán beszólnak,mondván ott az út...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!