Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Napi össz.3.5 óra tömegközleke...

Napi össz.3.5 óra tömegközlekedés (vonat+BKV) mennyire terheli meg az embert?

Figyelt kérdés
+Amikor késések vannak az még hozzájön a menetidőhöz, ami télen minden napi.
2012. aug. 29. 17:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kell idő, amíg megszokod, de szerintem vállalható. Úgyis előbb-utóbb megtapasztalod, mire érdemes bejárni és mire nem, meg az órarendedet is tudod valamelyest úgy alakítani, hogy ne kelljen mindig bejárni, korán kelni.

Az utazás idejét pedig igenis el lehet tölteni hasznosan: alvással, tanulással, könyv- és újságolvasással. Sőt, ha szerencséd van, lehet, hogy találsz ugyanarról a vonalról ingázó évfolyamtársat.

2012. aug. 29. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem napi 2x1óra15perc utazásom van, a busz 5:50-kor indul, 5:25-kor kelek, befele attól függ milyen kedvünkben vagyunk, vagy hülyülés egész reggel, és tuti felébredsz

vagy pedig alvás van.

hozzá lehet szokni, egy hét után már magamtól keltem 5:25-kor

2012. aug. 29. 19:45
 13/13 MrPifta ***** válasza:
nekem régebben volt 2*85 perc is, és kibírtam. Fárasztó sosem volt. amikor 2*2 óra fölé nőtt a távolság, akkor költöztem el
2012. aug. 30. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!