Az Eiffel térre szeretnék eljutni. Pesti segítség?
Ha én a Kerekes utca, és a Reitter Ferenc utca sarkán állok, hogy juthatok el az Eiffel térre hétköznap hajnali 5-6 körül?
Előre is köszönöm a segítséget. :)
BKV (linket nem ad)
Gyaloglás: 222 m; 3p 15mp; 2p 44mp várakozás indulás: 05:00:00 [Ugrás az adott szakaszra] [Kinyit]
utazás autóbusszal, 32 -es autóbusz, Árpád híd M felé felszállás: Szegedi út indulás: 05:06:00 [Ugrás az adott szakaszra] [Kinyit]
távolság: 1 797 m; 6p utazás; 4 megálló leszállás: Árpád híd M érkezés: 05:12:00
Gyaloglás: 319 m; 4p 42mp; 17mp várakozás indulás: 05:12:00 [Ugrás az adott szakaszra] [Kinyit]
utazás metróval, M3 É-D metró, Kőbánya-Kispest M felé felszállás: Árpád híd indulás: 05:17:00 [Ugrás az adott szakaszra] [Kinyit]
távolság: 2 537 m; 4p 55mp utazás; 3 megálló leszállás: Nyugati pályaudvar érkezés: 05:21:55
Gyaloglás: 266 m; 3p 54mp indulás: 05:21:55 [Ugrás az adott szakaszra]
Köszönöm szépen a segítséget. :)
Én is kerestem a google-val, de sose jártam még ott, és nem is igazán tudom melyik az Eiffel tér.
De így, hogy le van írva hogy a meki felé kell menni, csak odatalálok. Ha meg mégse, remélem jár ott a hajnali órákban gyalogos megkérdezni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!