Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb villamostípus, ami Budapesten közlekedik?

Figyelt kérdés
Nekem a Tatra T5C5 a kedvencem.:)
2012. aug. 25. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Combino vagy ICS :D
2012. aug. 25. 23:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

az amelyik nem késik. :)

amúgy azok amelyek a többek között a 61-es és az 59-es vonalán is közlekednek. Nem tudom mi a neve.

2012. aug. 26. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Combino. Nyilván mert ez a legkorszerűbb.

#2: az 59, 61 járatokon a Tatra T5C5 korszerűsített változata, a T5C5K közlekedik; a szakzsargon "Kátra" becenévvel illeti. Nem rossz gépek ezek sem, bár a magas padlószint miatt bizony eljárt felettük az idő, hiába a korszerű meghajtás.

2012. aug. 26. 07:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Prágában vagy alacsony Tátra :D szóval az ügyesek megcsinálták úgy a padlószintet, h tolószékkel, babakocsival is könnyen fel lehessen rá szállni.

itt is elég lenne egy ilyen szintű beruházás sztem.

amúgy én is szeretem a Tatrakat, és úgy hallottam, h most az UV-kat visszahelyezik forgalomba :D

2012. aug. 26. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Tatra T5C5, mert kényelmes, tágas, hatalmas felületen nyithatók az ablakok és az ülő utasok szintjén is (nem úgy, mint egy átlag járművön, fent nyitható valami rés, amiből lefelé nem jön levegő)

Az is jó, hogy kicsi kocsiegységekből áll (jobban szeretem, mint a hosszú, átjárhatót) így a középső kocsiban, amiben negyede annyian vannak, mint a két szélsőben, "el lehet bújni".

Szeretem a 2+1-es ülésrendezést is.

Szeretem a banánokat is, mert kényelmesek, a téli vacogó hidegben jó melegek és 2+1-es ülésrendezés. Amúgy meglepően kényelmesek az ülései.

Harmadik helyen állnak a Combino-k, de azokban kevés az ülőhely, egy picit több juthatott volna. Ezen kívül mindig fülledt, sosincs rajta friss levegő csak elhasznált és büdös is van.

Negyedik helyen a KCSV-k állnak.

Az ICS-ket nem szeretem, mert remegnek, reszketnek, rezegnek és mintha lenne egy alapszaguk... Nem szeretem az 1+1-es üléselrendezést. Két sor álló utasnak pont túl nagy a hely, logikátlan, háromnak már szűkös.

2012. aug. 27. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!