Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 170km-es utat mennyiben lehet...

170km-es utat mennyiben lehet lebliccelni a MÁV-nál?

Figyelt kérdés
ez összesen 4000Ft-ba kerülne, csak oda! még az odaútra sincs pénzem, mit tegyek?

#bliccelés #MÁV #bliccelés máv
2012. aug. 21. 23:34
1 2
 11/19 MrPifta ***** válasza:
Nem végig veszel jegyet. Ha vissza is jön, arra emlékszik, hogy ezt a jegyet már kezelte, de arra már nem, meddig szólt a jegyed...
2012. aug. 23. 19:11
 12/19 anonim ***** válasza:
igen, amit utolsó mond, az a legkönnyebb, de például múltkor jártam úgy, hogy nem jött Pest-Szegedi vonaton egyáltalán...és megvettem a drága jegyet. Van ilyen is...
2012. aug. 27. 12:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Nemtudom majd, kitalálok valamit :S
2012. aug. 28. 16:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán le lehet egybe is, nekem sokszor volt hogy sikerült, Pest innen kb 170 km és volt, hogy egyszer se vettek észre, volt viszont, hogy kétszer szállítottak le. Ez szerencsétől függ. Meg ha lebuksz talán jó fej lesz a kaller. Szállj le a következőnél, akkor kivonod magad az utazásból, ha lebuknál így nem tud megbüntetni:) Gyorsvonat vagy IC amivel menj (bár IC meg ilyen nemzetköziken szokott lenni rendőr, az elkérheti a személyid), mert a gyors az nem áll meg sok helyen. Jó korán indulj neki, hogy legyen még legalább 2-3 gyors aznap addig, amire tervezed a találkozót. Én így szoktam.
2012. szept. 2. 15:19
 15/19 A kérdező kommentje:
köszi az utolsónak! :D
2012. szept. 2. 19:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit. Sok szerencsét:)

Amúgy most blicceltem én is, de ez csak oda vissza összen kb 100 km volt, de leszállás nélkül sikerült:D

Még egy tanács, ha van nálad valamennyi pénz, akkor se vegyél jegyet az első leszállítás előtt. Mert ha megveszed mondjuk valameddig és a kaller rájön, vagy átkapcsolják a mozdonyt és új kaller jön aztán rájönnek, hogy csak addig vettél és már rég le kellett volna szállj, akkor se pénz se utazás. Ezért kell az első leszállítás után venni, mert onnan már közelebb vagy és sokkal olcsóbb lesz:) Én is így akartam ma, de rájöttem ,hogy 1 fillért se fizetek inkább:D

2012. szept. 4. 14:18
 17/19 Andrëwka válasza:
100%
A legegyszerűbb ha valamennyi pénzed van ahhoz képest, hogy mennyibe kerülne az út az, ha lefizeted a kallert. Ismerősömmel sokszor csináltuk már, és az ő ismerőseivel is menni szokott. Kezet fogtok egy 1-2ezressel és elfelejti elkérni a személyidet stb.. Amúgy ha nem kezelik a jegyed, vissza tudod kapni annak a 90%át azon az állomáson ahol megvetted. Ha mindenképp bliccelni akarsz, vagy muszály vagy, ne vigyél csomagokat, és készülj fel arra le kell szállnod valahol. A női kallerokkal vigyázz. Az mind idegbeteg kúr@tl@n p1csa.
2012. szept. 11. 19:10
 18/19 A kérdező kommentje:
LOL, a női kalerrok xDDD
2012. szept. 11. 21:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz egy vasutas egyenruhát és pár vasúti szabályt tanulj meg, aztán nagy hangon köszöngess a "kollégának" :D
2017. jan. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!