Milyen jegyek kellenek, ha a Keletiből ki akarok jutni Ferihegy 1-re?
Figyelt kérdés
Szeretnék kijutni a Keleti Pályuadvarról Ferihegy 1-re, a kérdésem az lenne, hogy ehhez milyen jegyeket kell vennem és hol? Azt már kiokoskodtam, hogy a Keletiből busszal (7-es v. 5-ös) Zuglóig, onnan vonattal Ferihegyre. De mivel egyáltalán nem vagyok otthon Budapest tömegközlekedésében, ezért érdekelne, hogy ehhez milyen jegyek kellenének, hol és hogyan tudom azokat megvenni a legegyszerűbben? Sürgős lenne! Előre is köszönöm!2009. júl. 24. 08:54
1/7 anonim válasza:
Azt is lehet hogy a keletiből elindulsz, piros metróról átszállsz a kékre a Deák téren, kék metróval elmész Kőbánya-Kispestig ahonnan megy a 200-as Reptér-busz. Mivel a metrós utazásod átszállással sem haladja meg a 60 percet, két bkv jegyre lesz szükséged amik közül egyet a keletinél kell lyukasztani, a másikat meg a 200-as buszon.
2/7 anonim válasza:
Mehetsz vonattal is, ahogy irtad Zuglobol, olcsobb, mint a tömegközlekedés! Jegyet màr a Keletiben is megtudod venni, Bkv.t az ujsàgosoknàl is kapsz, vonatjegyet meg a belföldi jegy pénztàrban! 265ft a vonat jegy, 300ft egy vonaljegy! Zugloban is van jegypénztàr, de nem mindig van nyitva, az a biztos ha a Keletiben megveszed Zuglotol-Ferihegyig!
3/7 anonim válasza:
Vonat is megy ugye Ferihegyre, mondjuk ez attól függ, hogy melyik városból mész.Mert pl. Debrecenből vagy Nyíregyházáról megy úgy IC ( pl. Rózsa IC) hogy a Keletiből jön és úgy megy vissza majd a Nyugatiba, de közben érinti Ferihegyet.És akkor nem kell tömegközölni pesten.De mint az az 1. válaszadó is írta, valóban úgy kell kijutni.Bár én úgy tudom, hogy hiába nem haladja meg a 60 percet, attól függetlenül átszállsz és akkor megint új jegyet kell venni.Én így a helyedben először a Keletitől a Deák térig metrószakasz jeggyel mennék ( ugyanis 3 megállóra van, és arra használhatsz azt is), utána vennék egy rendes vonaljegyet, azt a Deák tértől ki Kőbánya-Kispestig majd mégegy jegy a Reptér buszra.
4/7 anonim válasza:
Kedves 3. vàlaszolo, a metron egy vonaljeggyel 1oràt lehet utazni, akàr àtszàllàssal is!
5/7 anonim válasza:
4. válaszolónak, 3. válaszadó vagyok: Ezt nemtudtam ne haragudj,,,igaz most egy kicsit szomorú vgayok, mert akkor egy csomószor feleslegesen vettem jegyet pesten amikor utaztam.Akkor utólag is bocsi.Bocsi az offért
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 27. 14:02
7/7 anonim válasza:
Esetleg a 93-as buszt is megpróbálhatod! Köbánya Kispestről megy az is szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!