Mennyi idő eljutni a Bp-i autóbuszállomásról az Rtl Klub székházáig?
Figyelt kérdés
Holnap Pestre kell utaznom, de nem tudom, hogy melyik tömegközlekedési eszközzel(villamos, metró, busz) tudok eljutni a végállomásról a székházhoz.2012. aug. 14. 17:21
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy hihetetlenül fog hangzani, de Budapesten több autóbuszállomás is van.
4/9 anonim válasza:
Gondolom, távolsági busz állomásra gondol a kérdező, de azt nem tudom, melyikre.
5/9 anonim válasza:
Akkor mit okoskodsz? Abból is több van. Segítettél? Nem. Ülj le, egyes.
6/9 anonim válasza:
Oké, a távolsági autóbuszállomásig mi is eljutottunk.
De hol a kérdező????
7/9 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz ,ha bemész egy hotelbe a portást megkéred ,hogy hívjon egy taxit aki nem húz le és elviteted magad.
8/9 anonim válasza:
17:41
Nem okoskodtam, mellesleg te sem segítettél, te is leülhetsz.
Egyébként nekem valamiért, ha azt mondják, autóbusz, valamiért pestiként a BKV ugrik be.
9/9 anonim válasza:
Én jeleztem számára, hogy pontosítania kéne. Te csak kijelentetted, hogy fogalmad nincs, mire gondol. Nagy különbség.
Mellesleg érdekes módon rajtad kívül mindenki számára világos volt, hogy távolsági busszal fog érkezni...
Az pedig, hogy számodra az autóbusz kizárólag a BKV-t jelenti, igen szegényes fantáziára (vagy élettapasztalatra) vall.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!