Könyörgöm, hogy tudnék Marosvásárhelyről busszal Magyarországra jutni? És mennyiért?
Figyelt kérdés
e hónap 27.én a félsziget után...eddig úgy volt h kocsival hazahoznak és most egy nappal előtte kiderült h mégsem...2009. júl. 21. 19:44
2/7 anonim válasza:
Miért könyörögsz? Inkább kérdezz!
3/7 A kérdező kommentje:
gugliztam én de semmi haszon...:D
2009. júl. 21. 19:54
4/7 A kérdező kommentje:
az a link pedig elévült. nálam legalábbis. :S
2009. júl. 21. 19:55
5/7 anonim válasza:
nálam még mindig jó, kipróbáltam újra, akkor talán próbálj meg felhivni egy buszinformációs vonalat, vagy tudakozót. Ilyen tesze tosza nem lehetsz. Tuti pasi vagy :D
6/7 anonim válasza:
Először is...lehet, hogy a google nem adott ki találatot, de egy kis gondolkozás utána meg lehet találni az ilyesmit is. Segítek! Magyarországon a Volán foglalkozik buszod tömegközlekedéssel --> www.volan.hu Itt Nemzetközi menetrend-> Nemzetközi autóbuszvonalak. Itt szépen kikeresed, hogy melyik romániai település van a legközelebb Marosvásárhelyhez (elárulom, Marosvásárhelyen is van, ami megáll). Ehhez még annyit, hogy Marosvásárhely román neve Targu Mures (a Volán oldalán is így szerepel).
Egyébként én sem használtam a google-ön kívül mást segítséget ehhez a "kutatáshoz". Ja, és kb. 10 percembe telt.
7/7 anonim válasza:
www.orangeways.com Budapestre és Debrecenbe megy naponta, a buszjegy ára 4.900 Ft. Repülővel is mehetsz wizzair.com jul.28-án a jegy 10.000 Ft körül van és 45 perc alatt Budapesten vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!